• Alfés 4 - UE Granja 0

• UE Granja 0 - EF Borges 8
  • 2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dissabte 20 de desembre, les components de la U.E. Granja d'Escarp ens vam desplaçar fins Palau d'Anglesola. Allí després d'unes desigualtats amb el vestuari vam iniciar el matx a les 16:00h. La primera part va començar adormida per part nostra, la defensa estava dispersa, el mig del camp desorientat i la devantera gairebé no resaltava.
    Després del primer quart d'hora però ens vam posar en situació i vam tenir alguna ocasió d'arribar a l'àrea contrària. Algunes pujades per la banda força interessants i ganes de seguir endavant. Tot i així, una de les ocasions en que el Palau sen's menjava, Desireé malauradament va fer unes mans dins l'àrea. Com a conseqüència hi havia penal contra la Granja. Però aquest fet no ens va desanimar, ja que NEUS ES VA PARAR EL PENAL!!! Un gran fet en la trajectòria de qualsevol porter/a.
    Vam seguir animades, però el primer quart d'hora adormides ens va fer arriabar a la mitja part amb un clar 6-0. La segona meitat del partit començava amb més ganes i tot hi que el temps ja començava a enfosquir, les nostres ganes de seguir endavant eren ben clares.
    Més d'una oportunitat vam tenir, però la banda no va poder actuar com calia i per aquest fet la granja no va apuntar cap gol. El Palau per contra aprofitant tots els errors de defensa, mig del camp, etc. que encara tenim al ser novells, va marcar 6 gols més, cosa que ja no ens afecta el nombre en si, sinó els errors pel qual ens fan aquests gols.
    Aquest fet en diu que estem evolucionant, ja que dia d'avui sabem veure perfectament i reconèixer els nostres errors.
    Ara només queda seguir treballant, entrenant, evolucionant i sobretot amb les mateixes ganes de sempre!!!

Han jugat: Neus, Raquel, Desireé, Fuentes, Divina, Queralt,Mónica, Lidia, Eva, Arantxa, Tatiana, Olga i Marta.

raquel

Et penjo la crònica d'aquest partit, el del dissabte, modifica el que creguis convenient:

U.E.Granja d'Escarp vs Palau d'Anglesola

El matx s'inicià a les 15:30h, tot hi que al començament no hi hagués massa gent al camp, a mesura que passaven els minuts l'ambient s'animava.
    Aquest cop la defensa havia patit alguns canvis i aquest fet desorientà força a les nostres. Hi havia ocasions clares de desequilibri i desconcentració, i és clar, ocacions aprofitades pel Palau d'Anglesola alhora de fer gols.
    Al quart d'hora d'iniciar el partit Neus defensant la seva porteria amb dents i ungles provocar un penal. Aquest fou marcat, llàstima perquè la portera esbrinar el costat idoni, però ja ens posava amb un resltat poc favorable a nosaltres, un 4-0. Això encara no significava el final de primera part, d'una primera part llarguíssima que era pràcticament un colador per nosaltres. Ens trencaven les línies, no podíem acabar les jugades, no estàvem el suficientment atentes... Un caos, però es pot entendre pensant que el dia d'abans ja havia començat la festa Major d'Hivern. Arribava l'hora del descans i el marcador dibuixava un clar 8-0. Aquest fet desanimà molt a les nostres jugadores i clarament afectà també al seu joc en la segona part. Aquesta fou començada amb un canvi inesperat. Neus passava a ser devantera i Arantxa era la nova portera! Les nostres noies i tot està un pèl desanimades van lluitar, suar i sobretot ficar ganes. Però contra un equip tan gran com el Palau i amb un marcador ja abolidor per nosaltres, no vam poder fer res. El Palau aprofitava cada ocasió que tenia i nosaltres sincerament poques varen ser les vegades que vam poder pujar.
    El resultat final fou d'un 14-0, però apreciant que hi havia baixes important, gent amb molèsties musculars jugant, canvia de portera, etc. Crec que tampoc és tan péssim resultat.
    Simplement dir que no ens desmoralitzem, que lluitem i sobretot assistim als entrenaments, perquè noies es nota quan s'entrena!! A part d'això que ens hagafessim el partit contra el Pardinyes amb filosofia, que anem a jugar i a pasar-nos-ho bé i que serà igual els gols que ens fagin sempre i quan nosaltres continuessim unides i sobretot amb ganes de seguir endavant!!