(Fem) Almacelles 7 - UE Granja 0

Primer partit que he vist personalment de les noies i la primera impressió ha set bona, tot i que els queden moltes coses per millorar.

He arribat amb el partit ja començat, al minut 25. En aquells moments reflexava un 5-0 que no convidava a l'optimisme. Pel que m'han comentat, les noies han sortit una mica adormides i han encaixat dos gols poc afortunats. Tot i això, a partir d'aquest moment el panorama ha canviat bastant. Durant el que quedava de primera part, nomes han encaixat un gol en una jugada de mala sort. Resultat al descans, 6-0.

Amb aquest resultat i els pocs efectius amb que contaven (11 jugadores justes) semblava que el partit continuaria amb una mala dinàmica i que el marcador s'incrementaria. Pero la realitat ha estat ben diferent. Les noies han fet un gran esforç tan físic com psicològic i han aguantat la segona part molt be. Nomes han encaixat un gol més, el 7-0, en una jugada de corner. Fins i tot han tingut forces per intentar crear alguna ocasió de perill en una pilota a l'esquena de la defensa, pero la seva portera ha estat rapida i ha evitat el perill.

Amb aquest resultat, 7-0 s'ha acabat el partit. Crec que tant les jugadores com els entrenadors estan orgullosos de la seva feina, sobretot a la segona part. Si continuen amb tantes ganes i van corregint errors, els resultats arribaran. Sobretot es important que no perdin la il·lusió.

Anims i força!!

P.D. la resta de fotos que vaig fer intentaré penjar-les en algun lloc proximament. Espero els vostres comentaris...