UE Granja 2 - Bolivia 0

Important victoria l'aconseguida aquest diumenge que ens permet continuar a dalt a la classificació.

Hem començat el partit ben plantats sobre el camp i amb les idees clares. Fruit d'això, Vivi ha marcat l'1-0 al minut 7 d'un xut creuat aprofitant una bona jugada per la banda dreta d'Oscar i David. Després del gol, hem tingut uns minuts de descontrol, on ha dominat el Bolivia pero sense crear perill clar. A mitjans de la primera part hem tornat a entrar al partit i hem tingut ocasions per fer el segon, com una de David gairebé damunt de la línia que no ha encertat a marcar. El 2-0 no ha arribat fins al temps afegit de la primera part, quan Carlos ha transformat una falta al borde de l'àrea superant la barrera i el porter rivals. Gran gol i 2-0 al descans.

En la segona part hem sortit una mica espesos i no s'ha vist massa bon futbol. El Bolivia ha intentat atansar-se al marcador pero gairebé no ha creat perill. Només un fort xut que ha tocat al travesser. Nosaltres hauriem pogut marcar el 3-0 en algun contraatac pero un parell de fora de joc dubtosos ho han evitat.

Finalment, 2-0 i 3 punts més que ens permeten continuar amb la bona ratxa (4 victories seguides) i que ens dona moral per afrontar el proper partit al camp del Ciutat Jardí, un dels candidats a l'ascens.

Alineació: Saez, Roger, Ivan, Montull, Jordi, Enric, David, Oscar, Carlos, Vivi i Ramón.
Banqueta: Franc, Noel, Valero, Gerard i Sergio.

P.D. m'agradaria afegir que avui hem estrenat marcador!! Fem propaganda de Coca-Cola. Espero que el marcador visitant marqui 0 durant tota la temporada.