(Fem) Pardinyes 18 - UE Granja d'Escarp 0

Penjo la crònica que ha posat la Raquel a un comentari. Si la vols continuar passant, la penjaré cada setmana.

Diumenge 9 de novembre a les 12h al municipal del Pardinyes s'ha disputat el partit que ens enfrentava a la UE Granja femeni vs el Pardinyes "A", un equip que enguany a baixa't de 1ra catalana. Com a conseqüència el seu joc ha estat impressionant. Nobstant això, tot hi no haver guanyat el partit com alguns ja s'esperaven, les jugadores hem sortit ha demostrar, apendre i pasar-nos-ho de meravella amb el que sabem del futbol.
La primera part ha estat molt caòtica, ja que massa persones ocupaven la defensa i la portera no podia fer miracles. La segona part, sense tants nervis ha estat més ordenada, jugant on ens tocava i fins i tot amb una ocasió de falta que Lidia gairebé marca. Per part de la Granja, només erem 11 jugadores, fet que ens ha obligat a jugar tot el matx sencer. Això ens ha servit per adonar-nos de la millorar que em tingut amb el físic.
Per altra banda, les jugadores del Pardinyes, ens ensenyaven tècniques i algunes jugades, ja que als ser "novates" l'experiència i picardia ens és un punt feble.
Resultat agradable tot i el marcador, que si os sóc sincera no puc dir el nombre de gols que ens han marcat, al diari sortirà, ja que també els del segre han aprofitat per fer-nos fotos.

Només hem queda dir que ànims, perceberància, entusisme, sang, ganes, compromís, unió i si és compleix tot això, hi haura una gran satisfacció!!

Alineació: Neus (p), Raquel (c), Desiré, Anna, Sara, Arantxa, Júlia, Mónica, Sónia, Lidia i Eva.

Esperem que pels proxims partits no hi hagi tanta gent de baixa, ni per refredats, lessions, castigs, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada