(Fem )UE Granja 0 - Borges-Les Garrigues 6

Em limito a enganxar la crònica que ha posat Gorrita en un comentari. Pel que es veu, encara no ha aprés com posar el nom als comentaris...

Partit molt igualat en la primera part, on el resultat va ser de 0-0. Les noies de La Granja van saber aguantar els constants atacs del Borges. Neus de portera com sempre es va parar tot el que li va arribar i va ser la millor del partit, la semana passada. A més, fins i tot es van poder avançar en un xut de falta de Lidia a la frontal de l'area que va passar prop del pal.

A la segona part hi va haver un canvi a la porteria. Neus va passar de delantera i Divina de portera. Divina ho va fer be, pero no va poder aguantar els constants atacs i xuts de les jugadores del Borges. Quan les visitants es van avançar per 0-2, les locals van baixar els braços i d'aqui va venir la golejada. Es va notar molt el millor físic de les visitants, que no va deixar que la UE Granja pases del mig del camp durant la segona part.

Com a nota negativa, Tatina es va lesionar al minut 5 de la primera part i estarà uns 2 mesos de baixa per un trencament muscular. Crec que aixo afectarà a l'equip, ja que és una jugadora important per elles.

Noies a seguir millorant i a seguir aprenent. Sobretot heu de ficar esforç i millorar física i tècnicament. A més, no heu de perdre la ilusió ni les ganes.

Gorrita (adaptat per eskarp). Es veu que el poble està ple de futurs periodistes.

Pròximament afegiré un link a la classificació de les noies i algun altra cosa.
Espero que amb el temps, la gent aprengui a posar el nom als comentaris... i no miro a ningú.jeje