UE Granja d'Escarp 2 - Ecuasport 2

Mal resultat per a nosaltres el que vam aconseguir diumenge. Vam començar el partit una mica adormits, cosa que va aprofitar l'Ecuasport per crear-nos alguna ocasió que no van encertar a marcar. A mitjans de la primera part ens vam avançar en una jugada per banda de Ramón que va centrar al segon pal i Vivi va marcar de cap. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part van arribar els nostres millors minuts. Xavi va marcar el 2-0 en un u contra u davant del porter. Abans, el mateix Xavi va tenir un altra ocasió claríssima davant del porter que va llançar fora pensant que estaba en fora de joc. Amb aquest resultat, semblaba que el partit estaba decidit cap al nostre costat. Això va fer que l'equip es relaxés, fet que vam pagar car. L'Ecuasport va apropar-se en el marcador en un xut llunyà sec que va entrar pel pal curt del nostre porter. Aquest gol va fer entrar els nervis a l'equip, que va veure com l'Ecuasport empataba el partit en una pilotada llarga que el nostre porter va sortir a despejar i no va encertar, fet que va aprofitar el seu davanter.

Amb l'empat al marcador, ens vam llançar a buscar el 3er gol. En els ultims minuts, van ser expulsats David i el porter visitant per encarar-se en una falta lateral al nostre favor. En aquell moment l'Ecuasport ja havia esgotat tots el canvis i va haver-se de posar de porter un jugador de camp. Amb això semblaba que ho tindriem més fàcil per marcar el 3er gol, pero aquest jugador va fer dos parades de mèrit que van evitar la nostra victoria.

Com he dit, mal resultat per a nosaltres ja que a casa hem de fer-nos fort. No se'ns pot escapar un partit que amb 2-0 teníem controlat.

Alineació: Saez, Mancurro, Carlos, Montull, Valero, David, Oscar, Xavi, Gerard Ag., Vivi i Ramón.
Banqueta: Sergio, Gerard Ar., Aureli i Franc (que va fer d'entrenador).

Pròxim partit, diumenge que ve al camp del Pardinyes, a les 17:00.