Pardinyes 2 - UE Granja d'Escarp 1

Bon partit el jugat per la nostra part al camp del líder en el que, lamentablement, no vam poder aconseguir cap punt.

A la primera part vam sortir ben posats al camp i aguantant be el Pardinyes. Vam tenir alguna ocasió i ells pràcticament no ens van crear perill. Tot i això, l'expulsió de Xavi per doble groga semblava que complicaba una mica el partit.

A la segona part els locals es van avançar 1-0 en una falta a la frontal que van transformar amb un xut fort i sec pel pal del porter. Semblava que amb 1-0 i un home menos la cosa es complicava bastant, pero tot i això vam aconseguir l'1-1 amb un penal provocat per Ramón que va transformar Vivi. Minuts més tard, els locals van patir l'expulsió d'un jugador, cosa que deixava el partit més igualat que mai, 10 contra 10 i amb 1-1. Vam tenir alguna ocasió per marcar i vam aguantar be el seu atac pero, ja en el temps afegit, els locals van marcar el 2-1 definitiu aprofitant una pilota a l'esquena de la defensa en que el nostre porter no va poder fer res. En l'últim minut vam tenir l'ocasió d'empatar en una falta que Vivi va tocar en curt a Valero pero a aquest li va anar llarga la pilota i no va poder xutar.

Al final, resultat crec que injust i derrota al camp del líder quan em sembla que el resultat més just hauria set un empat. Ens quedem amb la bona imatge donada per l'equip i ara, a intentar recuperar punts guanyant el pròxim partit, a casa a les 15:45 contra el Puigvertenc, un altre equip que està a dalt.

Alineació: Fran, Aureli, Roger, Montull, Valero, Gerard Ar, Enric, David, Vivi, Xavi i Ramón.
Banqueta: Saez, Noel, Sergio i Carlos.