UE Granja 1 - Juncosa 1

Partit molt lleig de veure el jugat diumenge passat a La Granja d'Escarp. Els visitants s'han avançat en una falta a la frontal que ha entrat pel pal del porter. Tot i el cop fort de veure'ns 0-1 sense que ells fessin res, nosaltres hem empatat aprofitant el rebuig del porter en una falta lateral llençada per Gerard que ha aprofitat Carlos.
A partit d'aqui s'han vist poques ocasions, tot i que la majoria han estat del bando local.
Crec que el Juncosa ha anat més a no deixar jugar que a jugar, amb moltes pilotades i moltes faltes. Saltant amb els colzes tota l'estona (que li diguin a l'Oscar que ha hagut de marxar cap a la mutua amb l'ull ben inflat). El problema ha estat que l'arbitre no ho ha sabut tallar. A més, era descarat quan un d'ells estaba a terra i s'anava a aixecar i un company seu li deia que no s'aixeques i cridava l'assistencia.
Nosaltre ens hem contagiat d'això i hem entrat al seu joc, i això ens ha perjudicat molt. Tot i això, en l'última jugada del partit hem tingut la opció d'emportar-nos el partit, pero el Gerard s'ha trencat durant la carrera quan encaraba porta i ha hagut d'acabar la jugada com ha pogut, en un xut que ha marxat a prop del pal.

Al final empat amb mal sabor de boca per a nosaltres perque a casa es important lligar la majoria de punts.

Alineació: Franc, Valero, Montull, Mancurro, Jordi, Carlos, Oscar, David, Gerard,Vivi, Ramón.
Banqueta: Enric, Xavi, Noel, Saez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada