(Fem) Gimenells 5 - UE Granja 0

Gran partit el disputat per l'equip femení ahir a Gimenells. Amb només 11 jugadores disponibles, les noies ahir entrenades per Ramón i Gerard van perdre per 5-0, donant una molt bona imatge i oblidant el mal partit de la setmana passada.

Partit ha priori difícil el que disputaven aquest dissabte la UE Granja davant el Gimenells, el 3er classificat. Un equip molt superior tècnicament. Però, quan volen, a les noies del femení no hi ha qui les guanyi a ganes i il·lusió. I aquest va ser un dels díes on les noies entrenades per Ramón i Gerard ho van donar tot.

Van sortit al camp molt ben posades. Es defensaven amb ordre i lluitaven totes les pilotes amb moltes ganes i força. Fins i tot van tenir alguna aproximació a l'area rival en pilotades llargues desde la porteria. Les locals es van avançar per 1-0 en un gran xut de falta en que la portera no va poder fer res. Però, al contrari del que els ha passat en molts partits, les noies no es van esfonsar i van continuar lluitant com estaven fent. Tot i això, van encaixar 3 gols més abans d'arribar al descans. Tot i el 4-0, les granjolines marxaven als vestuaris amb la sensació d'haver fet bé les coses.

A la segona part tot feia pensar que l'esforç físic els passaria factura, ja que la UE Granja contava només amb 11 jugadores. Tot i això es va produir un canvi, ja que Neus va deixar el seu lloc a la portería a Divina, passant Neus a la posició de delantera. A pesar de no haver pogut fer canvis, les noies de Ramón i Gerard van continuar amb el seu bon partit, ben plantades al camp i aproximant-se a l'area rival en algunes ocasions. Van disposar-ne d'una de clara, quan Eva es va quedar davant de la portera local pero no va arribar a temps a xutar. A més van disposar d'un xut llunyà de Tati que no va poder encarar bé. Durant la segona part, les locals només van ser capaces de superar a Divina en una ocasió, fent el 5-0. Ho van continuar intentant, pero la bona feina defensiva de tot l'equip i la bona actuació de la nova portera granjolina van evitar que el marcador creixés.

Finalment, 5-0 i molt bona imatge la donada per l'equip femení. Esta demostrat que quan ho donen tot i lluiten son capaces de fer-ho molt bé. Espero que aquest resultat les ajudi a oblidar el mal partit de la setmana passada contra l'EFAC i els doni moral per continuar millorant, donant-ho tot en cada partit.
Enhorabona noies per l'esforç!

Van jugar: Neus, Desi, Lidia, Raquel, Aida, Divina, Olga, Tati, Esther, Eva i Queral.