Juncosa 2 - UE Granja 3

Victoría importantíssima i dificilíssima l'aconseguida aquest diumenge al camp del Juncosa, que ens permet enganxar-nos a dalt i posar-nos a només 3 punts del segon classificat.

Abans de començar, tot feia indicar que el partit no sería massa vistós per a l'espectador. El vent que feia i el camp on es jugava així ho indicaven. I, lamentablement, les sensacions incials es veurien cumplides.

La primera part es va iniciar amb una forta pressió per part dels locals que, acostumats al camp, sabien que el perill vindría en pilotes perdudes, segones jugades o pilota parada. La cosa es va complicar des de bon començament quan els locals van aprofitar una pilota suelta al borde de l'àrea per marcar l'1-0 de fort xut aprofitant el vent a favor. Poc després, sobre el minut 10, el Juncosa es va posar 2-0 aprofitant una falta a la frontal que va rebotar a la barrera. El joc local estaba sent fort i agressiu, i això va fer que al minut 20 es quedessin amb un jugador menys per doble groga, les dues molt clares. Això va fer que tinguéssim esperançes de remontar, però la mala sort dels dos primers gols no es va acabar allí, ja que el nostre porter Franc va sufrir una lesió al cuadriceps i va haver de ser substituit per Roger, que va passar de jugar de central a jugar de porter.
Tot semblava costa amunt, amb 2-0 en contra i amb un jugador de camp fent de porter. Però un gran gol de falta de Gerard va posar el 2-1 i ens va donar esperançes en la remontada. Durant el que quedava de primera part vam aconseguir defensar les pilotades del Juncosa i mantenir el resultat de 2-1, que ens feia mantenir esperances de remontar aprofitant la superioritat i el vent a favor.

A la segona part vam sortir convençuts de poder remontar el resultat i emportar-nos 3 punts molt importants. Tot i això, el nerviosisme i les continues faltes dels locals no ens van permetre fer un bon joc en cap moment. En aquesta segona part, i amb el vent en contra, els locals no ens van crear perill. Només una jugada en que, en clar fora de joc, el davanter local es va quedar sol davant del porter, pero Vivi va tallar la pilota al límit.
Nosaltres vam disposar d'ocasions per marcar pero no va ser fins a mitjans de la segona part quan Ramón va fer el 2-2 d'un fort xut pel pal del porter. Encara quedava temps per remontar, tot i que els locals es defensaven com a feres. Amb l'expulsió d'un altre jugador local, també per doble groga, semblava que podríem remontar, pero les condicions del joc(estat del camp i vent) feien que aquesta superioritat numèrica no fos tan patent, ja que era molt difícil trenar un bon joc.
I quan ja semblava que el partit acabaria en empat i que perdríem el ritme amb els de dalt, ja en el temps afegit, una gran jugada colectiva iniciada des de la dreta va acabar a la banda esquerra, on Jordi va encarar el porter dins de l'àrea i el va superar d'un fort xut, posant el 2-3. Aquest gol va fer saltar tot l'equip d'alegria després d'un partit duríssim en que vam donar-ho tot per aconseguir remontar un partit que tots vam veure molt costa amunt.

En resum, 3 punts IMPORTANTÍSSIMS que ens permeten mantenir el ritme dels de dalt i posar-nos a només 3 punts del segon lloc que dona l'ascens de categoría.

Han jugat: Franc(Juanete), Noel, Ivan, Roger, Jordi, Enric(Valero), Oscar, Carlos, Gerard Ag., Vivi i Ramón
Banqueta: Motos

Aquesta victòria converteix en vital el pròxim partit, el pròxim diumenge dia 15 a les 15:45 contra el Torres de Segre, actualment el 3er classificat amb 1 punt més que nosaltres.

Esperem que l'afició respongui com sempre i que el camp sigui una olla a pressió que ens ajudi a superar un rival directe com el Torres per mantenir viu el somni de pujar de categoria.