UE Granja 1 - Torres de Segre 1

Tarda de tensió i emoció la viscuda aquest diumenge al camp municipal de La Granja d'Escarp, on s'enfrontaven el 3er i 4at classificats de la lliga, la UE Granja i el Torres de Segre.

El partit s'ha iniciat a les 15:45 amb una gran afluència de públic. La UE Granja ha començat el partit ha començat el partit amb molts nervis i imprecisions, probablement fruit les excessives ganes de guanyar el partit, el que ha permés al Torres controlar el joc. Fruit d'això ha arribat el primer gol del partit, quan el delanter centre visitant ha aprofitat una imprecissió al centre de la defensa per posar el 0-1 al marcador, sobre el minut 18 de partit. Aquest gol ha fet que l'equip local tragués el carácter i, sense fer un bon joc, passés a controlar el partit. Gràcies a aquest control, Gerard Agustí ha aprofitat una falta a la frontal de l'àrea per posar l'1-1 al marcador, amb un xut ras que ha entrat pel pal del porter. Després de l'empat, la UE Granja ha continuat apretant sense sort fins al descans, al que s'ha arribat amb 1-1.

La segona part començava amb empat al marcador i amb els dos equips buscant la victoria. Ha estat l'equip local qui ha buscat més la victoria i, tot i no fer un bon joc, ha tingut al Torres apretat molt a Torres durant la major part del temps. Amb més cor que cap, i potser abusant de la pilotada llarga, la UE Granja ha tingut fins a tres ocasions claríssimes per fer el gol de la victòria, però els defenses visitants han tret varies pilotes de sota els pals. Fins i tot l'equip local ha disposat d'un lliure indirecte dins de l'àrea que no ha pogut transformar en gol. Sobre el minut 35 de la segona part, l'equip local s'ha quedat amb 10 jugadors per l'expulsió d'Ivan per doble groga, en una jugada on la pilota havia sortit clarament fora de banda. Tot i això, la inferioritat no s'ha notat en el joc. I quan ja semblava que el partit acabaría amb 1-1, el Torres ha disposat d'una ocasió claríssima en un u contra u davant del porter que no han encertat i que els hauría donat una victòria per a mi injusta.

Al final, repartiment de punts entre dos equips que lluitaran per l'ascens. Partit molt tens i emocionant on podía haver guanyat qualsevol i al final no ha guanyat ningú.

L'equip local ho ha intentat de totes les maneres i ho ha donat tot per guanyar. Això a que haguem acabat el partit una mica decepcionats, però orgullosos per l'esforç fet.

M'agradaría destacar l'afició de la UE Granja d'Escarp. L'afició, com sempre, ha plentat el camp i ha pressionat i animat moltíssim davant d'un rival directe. Amb una afició així, és molt difícil perdre a casa. Realment impressionant, de 10!
MOLTES GRÀCIES A TOTS!

Han jugat: Saez, Noel (Jordi) , Ivan, Roger, Valero (Juanete), Enric (Gerard Ar), Oscar, Gerard Ag (David), Carlos, Vivi i Ramón.

A la banqueta: Montull i Motos

La setmana que ve hi ha descans general. Estem pendents d'intentar canviar de dia el pròxim partit, contra l'Ecuasport, que en principi es disputa el día 28 a les 14:30.