(Fem) UE Granja 0 - Soses 8

Enganxo la crònica del femení que em va passar la Raquel. Disculpeu-me pero no he pogut penjar-la abans. Si hi ha algun error el corregiré.

Diumenge 16 de novembre a les 11:30h del matí tenia lloc el partit setmanal. Un cop passats els nervis, col·locades al camp i amb l'orquestra granjolina de fons que ens donàven ànims, ha iniciat el matx.

En la primera part, s'ha vist la inicitiva del Soses, jugant amb els seus pilars del davant que dominen perfectament l'esfèrica. La defensa granjolina intentàvem amb totes les forces sortir del radera, poques han estat les oportunitats que ho hem sapigut fer. Gràcies a la seva velocitat anàvem engreixant el marcador visitant. Gairebé finalitzada la primera part una component important del Soses Femení, Meri Florensa, s'ha fet mal. Un problema que potser si el camp estigués millor es solbentaria. Partint d'aquest canvi, el joc continuva, el Soses seguia la seva dinàmica i la Granja més entregada que mai intentava treure tot el que podia de la zona de l'àrea. S'arribava a la segona part amb un 0-5, en el qual les de la Granja estàvem compromeses a donar-ho tot al camp en aquests últims 40 minuts. Per desgràcia el que una desitja i després el que es fa realitat no solen ser el mateix. Tot hi posar ganes, entrega i col·laboració entre totes, arribàven fàcilment a la nostra àrea. Allí Neus moltes vegades es veia sola i no podia fer res. D'altres la defensa no acabava d'estar del tot d'acord, per cansament, poca visió, etc.
Tot i així, alguna vegada hem pogut sortir del nostre camp i fer alguna petita jugada, les autores han estat el jovent del equip, Júlia i Queral. Degut aquesta jugada l'àrbitre a marcat una falta a favor nostre, la qual xutava Júlia. L'execució ha estat bona, llàstima que la portera contrària, Goretti Ruiz, es coneix molt bé la seva zona.

El partit finalitzava amb tres gols més en contra, un resultat final de 0-8.Dir en nom de tot l'equip que estem molt orgulloses del caliu que ens transmet el públic, avui la xaranga, i sobretot gràcies als entrenadors per la paciència que té amb nosaltres.

Arribats en aquest punt i veient que l'assignatura pendent que tenim és el físic només ens queda fer més entrenaments, i així poc a poc algun fruit sortirà.Ànims a totes les components, gràcies per aguantar-me i a seguir amb l'esport!!

Hem jugat: Neus (p), Raquel (c), Arantxa, Divina, Fuentes, Queral, Lidia, Mónica, Olga, Júlia, Esther, Marta, Eva i Sara.

Recordar-vos que les noies juguen demà a les 14.00 al camp de l'Almacelles.

Pel que fa als nois, juguem diumenge a les 15.15 a casa contra el Bolivia.