EF Pont 1 - UE Granja 2

Importantísima i treballada víctoria l'aconseguida aquest diumenge al camp de l'EF Pont Ribagorça.

Hem començat el partit una mica freds, tot i que aviat hem entrat en el partit. El Pont ha intentat jugar la pilota en tot moment i nosaltres hem sortit al contratac. En una jugada rapida, Oscar ha aprofitat un pase interior pel centre de la seva defensa per posar el 0-1. Amb aquest resultat, ells han apretat mes buscant l'empat. Han disposat d'ocasions que ha solucionat molt bé el nostre porter Franc. Tot i això, han aconseguit empatar 1-1 d'un fort xut des de dins de l'area que Franc tocat pero no ha pogut treure. Tot i que podia semblar que aquest gol ens podia fer mal, hem aconseguit l'1-2 en un u contra u d'Enric amb el porter que ha solucionat bé. Amb aquest resultat hem arribat al descans.

A la segona part ells han sortit molt forts per intentar empatar el partit. Fruit d'aquesta presió, ens han posat dins del nostre camp i el control del joc ha estat seu. Tot i això, l'equip ha aguantat bé la presió i no han tingut cap ocasió clarísima. Tot i això hem patit molt pero amb la gran actuació de Franc i el treball de tot l'equip hem aconseguit una important victoria en un partit molt difícil i amb la dificultat afegida del viatge a Pont de Suert.

Hem comptat amb la presencia i el suport dels aficionats i aficionades més fidels i radicals de l'equip. A la foto en podem veure una mostra, tot i que n'hi havia alguns més. xDDD. Gracies a tots i totes pel suport i els anims.

Aquest resultat ens manté a la part alta de la classificació i ens dona moral i confiança per continuar millorant.

El pròxim partit, diumenge que ve, dia 23 de novembre, a casa contra el Bolivia. Us esperem a tots.

Pel que fa a les noies, han perdut per 0-8 a casa davant el Soses. Anims i continuar millorant!