(Fem) Palau d'Anglesola 12 - UE Granja 0

Tot i que la crònica de Mònica no ha arribat, poso la que m'ha deixat la Raquel en un comentari. Moltes gràcies!!

Dissabte 20 de desembre, les components de la U.E. Granja d'Escarp ens vam desplaçar fins Palau d'Anglesola. Allí després d'unes desigualtats amb el vestuari vam iniciar el matx a les 16:00h.

La primera part va començar adormida per part nostra, la defensa estava dispersa, el mig del camp desorientat i la delantera gairebé no resaltava. Després del primer quart d'hora però ens vam posar en situació i vam tenir alguna ocasió d'arribar a l'àrea contrària, amb algunes pujades per la banda força interessants. Tot i això, en una de les ocasions en que el Palau sen's menjava, Desireé va fer un penal per mans dins l'àrea. Però aquest fet no ens va desanimar, ja que NEUS ES VA PARAR EL PENAL!!! Un gran fet en la trajectòria de qualsevol porter/a.
Vam seguir animades, però el primer quart d'hora adormides ens va fer arrivar a la mitja part amb un clar 6-0.

En la segona part del partit, tot hi que el temps ja començava a enfosquir, les nostres ganes de seguir endavant eren ben clares. Més d'una oportunitat vam tenir, però la banda no va poder actuar com calia i per aquest fet La Granja no va apuntar cap gol. El Palau en canvi, aprofitant tots els errors de defensa, mig del camp, etc. que encara tenim al ser novells, va marcar 6 gols més. Això no ens afecta pel nombre en si, sinó pels errors que van provocar aquests gols. Aquest fet en diu que estem evolucionant, ja que dia d'avui sabem veure perfectament i reconèixer els nostres errors. Ara només queda seguir treballant, entrenant, evolucionant i sobretot amb les mateixes ganes de sempre!!!

Han jugat: Neus, Raquel, Desireé, Fuentes, Divina, Queralt,Mónica, Lidia, Eva, Arantxa, Tatiana, Olga i Marta.

Anims i, com diu la Raquel, a continuar treballant. Si mireu la classificació, el penúltim esta a només 3 punts així que a por ellos!!

En quan sapigui segur els dies dels partits aplaçats els posaré.