PB Alcarràs 0 - UE Granja 1

Importantíssima victoria l'aconseguida aquest diumenge al camp de la Penya Barcelonista d'Alcarràs, que ens permet continuar amb la bona ratxa i posar-nos 3ers.


Des del primer moment s'ha vist que l'únic equip que intentaria jugar la pilota seria la UE Granja, ja que l'únic argument dels locals eren les pilotades llargues. A la primera part hem controlat be el joc, amb bones combinacions al mig del camp i arribades a l'area rival. Tot i el control del partit i les ocasions creades, el gol no arribaba. Quan ja semblava que la primera part acabaria amb empat a 0, Ramón ha fet una gran jugada i, després de superar dos rival i plantar-se sol davant de la porteria, ha marcat el 0-1 picant la pilota davant la sortida del porter. Un gran gol que ens permetia arxar al descans amb ventaja.

El començament de la segona no ha set tant bo com el de la primera, tot i que teniem el partit controlat. Tot i això, hem anant cedint tirant enrere poc a poc i cedint terreny al rival. Per sort, l'únic argument de l'Alcarràs continuaven sent pilotades llargues que eren ben controlades per la nostra defensa. Durant aquest segon període hauriem pogut decidir el partit en algun dels contraatacs que hem tingut, però lamentablement no hem tingut sort. Ja als últims minuts del partit, els locals han estat apunt d'empatar el partit pero, quan tot els afavoria, han tirat la pilota per damunt del travesser.


I així ha acabat el partit, amb victoria nostra per 0-1. Aquesta victoria es molt important per a nosaltres, ja que ens allunyem d'un rival directe com era l'Alcarràs, ara ja a 5 punts, i el més important, ens permet posar-nos tercers i amb més il·lusió que mai.


Alineació: Franc, Noel, Roger, Carlos, Valero, Enric, David, Gerard Ar., Oscar, Vivi i Ramón.
Banqueta: Montull i Sergio.

El pròxim partit, diumenge 21 a casa contra l'Alguaire, en un partit que hem de guanyar com sigui per donar mes importància als 3 punts aconseguits aquesta setmana. Us esperem a tots!

Pel que fa a les noies, aquesta setmana el seu partit contra el Borges-Les Garrigues s'ha aplaçat. El seu pròxim partit, dissabte que ve a les 16.00 al camp del Palau d'Anglesola, el 2on classificat.


UE Granja d'Escarp!

1 comentari:

Anònim ha dit...

increible gol el de ramon aket finde!!! i 3 puntets mes k ens motiven per seguir lluitan akesta lliga encara kestigui dificil. pero no ens tenim k desanimar, ara de moment a lluitar pel segon lloc de la classificacio ja k ara nem tercers.

enga penya

Publica un comentari a l'entrada