UE Granja 7 - Alguaire 1

Aquest diumenge, en mig d'un dia de fred i boira, s'ha pogut veure un gran partit per la nostra part, aconseguint una contundent i merescuda victoria per 7-1 davant d'un rival molt fluix.

El partit se'ns ha posat de cara des del primer moment, ja que sobre el minut 7 Vivi ha aprofitat un clar penal comés sobre David per aconseguir l'1-0. Aquest gol ens ha donat tranquilitat i ens ha ajudat a fer un bon joc i controlar el partit. Sobre el minut 26 de la primera part, Oscar ha fet el 2-0 d'un gran xut des del lateral de l'area. Hem continuat dominant el joc i fuit d'això ha arribat el 3-0, obra de Ramón que ha resolt bé davant del porter. A més dels gols, hem disposat d'algunes ocasions clares més per ana-nos-en al descans amb un marcador més ampli. Tot i això, el resultat al descans ha set de 3-0.

Es presumia una segona part aborrida, ja que semblava que el partit ja estava resolt i que els visitants abaixarien els braços. Tot i això, en els primers minuts de la segona part l'Alguaire ha intentat crear perill sense sort. Només una falta que ha resolt bé Franc. Els intents visitants s'han acabat als 10 minuts de la segona quan Jordi, al més pur estil Sergi Barjuan, ha marcat un bon gol d'un xut amb la dreta. Amb el 4-0, en lloc de relaxar-nos hem continuat apretant per intentar fer més gols i divertir a l'afició. El 5-0 ha set obra de Ramón d'un bon remat de cap. Poc després, i amb l'Alguaire amb 9 jugadors per una expulsió i una lesió, Jordi ha fet el seu segon gol i ha posat el 6-0 al marcador. Els visitants han aconseguit el gol de l'honor transformant un penal en una jugada aillada. I quan faltaven pocs minuts per a acabar el partit, Ramón ha tancat el partit i el seu hattrick fent el 7-1 definitiu.

En resum, gran partit de tot l'equip davant d'un Alguaire que no ha estat rival en cap moment i ha demostrat el perquè de la seva posició a la classificació. Amb aquests 3 punts continuem tercers a la classificació i tanquem una gran primera volta. Esperem continuar al mateix nivell a la segona volta i lluitar per quedar el més amunt possible.

Alineació: Franc, Noel, Roger, Montull, Jordi, Carlos, David, Oscar, Gerard, Vivi i Ramón.
Banqueta: Enric, Valero i Sergio

Ara, descans fins el dia 25 de gener. Tot i això, el futbol torna el dia 11 de gener en un partit aplaçat de les noies. Quan sapigui l'hora el dia segur, actualitzaré l'agenda de partits.