(Fem) UE Granja 0 - Alfés 6

Bon partit de les noies aquest diumenge en el cual, tot i la derrota, a mi personalment m'ha agradat bastant el partit que han fet.

Tot i les moltes baixes(nomes eren 12 jugadores), les noies entrenades Ramón i Gerard han fet un bon partit. No han encaixat cap gol durant els primers minuts, gacies al bon treball en defensa i la bona actuació de la portera. Lamentablement, a mitjans de la primera part han ecaixat el 0-1 i això els ha baixat una mica la moral i han perdut una mica la posició al camp. Això ho ha aprofitat l'Alfés, que durant el temps que restaba de primera part ha marcat 4 gols més per anar-se'n al descans amb 0-5.

Tot i que el resultat era abultat, les noies estaven donant una bona imatge i estaven intentar tocar la pilota. A la segona part, han recuperat la moral i les forces. Fruit d'aquest esforç i ganes, han aconseguit mantenir ben protegida la porteria i fins i tot han tingut opcions d'apropar-se a la porteria rival, com per exemple un tir lliure indirecte que no han pogut transformar.

Crec que les noies han d'estar contentes pel partit fet avui. S'ha apreciat una millora en el seu joc. Crec, sincerament, que si continuen així les alegries arribaran. El més important és que, tot i les derrotes, no perden la il·lusió i les ganes d'aprendre i millorar i, sobretot, de divertir-se.

Enhorabona noies!!

Han jugat: Neus, Raquel, Desi, Anna, Aida, Lidia, Arantxa, Monica, Olga, Tatiana, Esther i Eva.