UE Granja 4 - EFAC Almacelles 1

Partit plàcid el que hem tingut aquesta tarde davant l'EFAC en que, tot i no jugar massa bé, hem guanyat amb claritat.

Al poc de començar ens hem avançat 1-0 amb un gol de Vivi aprofitant un bon centro de Ramón. Aquest gol tan aviat ha fet que ens relaxessim. Tot i això, l'Almacelles no ha creat perill en cap moment. A mitjans de la primera part, hem aconseguit el 2-0 després d'una bona jugada d'Oscar per la banda que Ramón ha enviat al fons de la porteria. I amb el resultat de 2-0 hem arribat al descans.

La segona part ha continuat amb la dinàmica de la primera. L'Almacelles sense crear perill i nosaltres, tot i no jugar massa bé, tenint les nostres oportunitats. Sobre el minut 15 d'aquesta segona part, Gerard Ag. ha aconseguit un gran gol en picar la pilota per sobre el porter desde l'esquerra. Lamentablement, en aquesta mateixa jugada ha patit una lesió i s'ha hagut de retirar. A partir d'aquest gol, hem perdut la posició al mig del camp i el control del partit. Tot i això, sobre el minut 70 de partit, Oscar ha fet el 4-0 aprofitant una pilota morta dins de l'area i superant el porter amb tranquilitat. Amb aquest resultat ens hem relaxat i ens hem deixat portar. Això ha fet que l'Almacelles, a 10 minuts del final, fes el 4-1 definitiu.

En resum, partit plàcid en que l'EFAC ha demostrat perque ocupa l'últim lloc de la classificació. Tot i això, crec que hem de millorar el nostre joc si volem continuar als llocs de dalt.

Alineació: Franc, Noel, Roger, Montull, Valero, David, Ramón, Oscar, Gerard Ar., Vivi, Gerard Ag.
També han jugat: Sergio i Carlos