Ciutat Jardí 2 - UE Granja d'Escarp 0 (Susp)

Espectacle vergonyós el viscut aquest diumenge al camp de la Bordeta en el partit que ens enfrontava a un dels equips teòricament forts de la categoria, el Ciutat Jardí.

El partit va començar molt igualat, amb els dos equips ben posats al camp i molt joc al mig del camp. Tot i la igualtat, els locals es van avançar 1-0 sobre el cuart d'hora de la primera part aprofitant un seguit de rebots dins la nostra àrea. Tot i això, l'equip no va perdre la cara al partit i va continuar donant bona imatge. Lamentablement, al minut 20 de partit va apareixer el que es convertiria en el trist protagonista del partit, l'arbitre. En aquest minut es va dirigir als integrants de la nostra banqueta i va expulsar 3 jugadors (Noel,Saez i Gerard) més el nostre entrenador(Juaquin), suposadament per protestar i insultar-lo. Com us mostraré en una pròxima entrada, això és totalment FALS. A més, poc abans s'havia dirigit a la banqueta de males maneres obligant-nos a seure "Perque ho deia ell" i dient-nos si "Teniem algun problema"

Aquestes injustes i incomprensibles explusions van encendre una mica els ànims del nostre equip. Tot i això, vam disposar de dues ocasions claríssimes per empatar de la mà d'Enric i Mancurro que el seu porter va aturar en dos grans intervencions. Resultat al descans, 1-0.

Al descans, l'equip es va intentar conscienciar per oblidar-se de l'àrbitre i sortit a pel partit. Lamentablement, un error en defensa va fer que els locals fessin el 2-0 als primers minuts de la segona part en tallar un pase horitzonal. Aquest gol va fer molt mal a l'equip, tot i que encara quedava tota la segona part per intentar remontar. Per desgràcia, el trist protagonista del partit va evitar qualsevol posibilitat de reacció per part nostra. Sobre el minut 10 de la segona part, va expulsar Valero per doble targeta groga despres d'una falta COMESA PER DAVID.
A la jugada següent, un jugador rival es va endur la pilota amb la mà de manera intencionada i no li va mostrar ni tarjeta groga. Això va encendre encara més els jugadors del nostre equip, que li van recriminar la seva actitud cap a nosaltres. A més, Ivan li va recordar una jugada anterior en que, estant lesionat, l'arbitre no es va apropar ni a interesar-se pel seu estat. Li va dir que l'habia tractat "com un gos" i l'arbitre el que va fer és afirmar-ho amb un "Pos claro". Aquesta resposta va encendre els anims dels nostres jugadors. Ivan va ser expulsat amb roja directa i, davant les nostres protestes, va decidir suspendre el partit al minut 60.

En resum, partit sense finalitzar en que el trist protagonista va ser un arbitre que va anar a per nosaltres des del principi.
Tinc l'annex de l'acta i ha inventat moltísimes coses, com ara insults de la banqueta o que va perillar la seva integritat física. A més, s'ha atrevit a escriure que els espectadors i aficionats de la UE Granja AMENAÇAVEN EN MATAR-LO, durant i després del partit.

El que he dit, actitud vergonyosa i lamentable en contra nostra que segurament portarà greus conseqüències en contra de l'equip. Tot i això, jugarem les nostres cartes i farem que se'ns escolti.