Bones festes i Feliç 2009!!


Amb el tema de les festes i que no hi ha futbol, sembla que això s'ha parat una mica. A vere com tornarem a aforntar els entrenos despres de tant descans...

Tot i això, veig que la gent va votant a l'enquesta, sobretot a "Un altre", pero veig que ningu comenta per a qui es el vot. Recordeu que si voteu a un altre, estaria be que diguessiu per qui va el vot i així el conto. De moment, la cosa està entre Vivi i Ramón amb 9 vots cada un. A no ser que els 7 vots que hi ha a "Un altre" siguin pel mateix, sembla que la cosa estarà entre ells dos.
Recordeu que l'enquesta estarà oberta fins el dia 6 de gener de 2009.

Pel que fa al fútbol, com podeu veure al Calendari de temporada que hi ha a la dreta, l'equip femení torna a jugar el dia 11 al camp del Borges i el dia 17, en plena Festa Major, reben el Palau d'Anglesola. Segur que aquell dia sera una bona oportunitat per fer un gran partit i aconseguir la primera victoria amb el suport de tota l'afició i en pleno ambient de festa. ANIMS!
El masculi, si no hi ha cap novetat, no torna fins el dia 25 rebent l'Albesa a casa.

Res més, m'agradaria desitjar a tots els que entreu al blog unes bones festes i un feliç 2009. Espero continuar millorant el blog del club i que sigui un lloc on tots els que volem que aquest club tiri endavant poguem donar les nostres opinions i mantenir-nos informats. Qualsevol crítica, tan constructiva com destructiva(encara que aquestes milor que no) serà benvinguda.

Pel que fa els dos equips, espero que el masculí continuem fins ara, lluitant tots els partits i amb bons resultats. Pel que fa a les noies, crec que el desig de tots per a aquest nou any es que aconsegueixin la primera victoria i que continuin millorant a base de treball i ganes com fins ara.

En fi, despres del rollo,

BONES FESTES I FELIÇ 2009

1 comentari:

Anònim ha dit...

bones festes i feliç any nou!!! jo per aket 2009 desitjo jugar ja algun partit, pk entre sancions i lesions aket gairebe no he jugat.
Aps Noel, i k tu i jo tmb stem igualats en l'enquesta, jejejjee.

FELIÇ 2009!!!

Publica un comentari a l'entrada