Reis Mags Made In UE Granja d'Escarp

Per començar, si encara creieu en els Reis Mags deixeu de llegir aquesta entrada INMEDIATAMENT!!! No vull ser el responsable de treureus la ilusió.

Com molts sabreu, aquest any els Reis Mags han estat made in UE Granja. 4 membres de la UE Granja d'Escarp han format part de la comitiva reial. Concretament, els Reis Melchor, Gaspar i Baltasar han estat Motos, Ramón i Noel, amb aquest ordre. A més Neus, membre de l'equip femení ha set paje reial del rei Baltasar.

Per aquest motiu, aquest any els Reis han volgut deixar un detall per a tots els que seguim aquest club. Aqui us deixo una presentació d'imatges de diferents partits de futbol dels dos equips, el masculí i el femení. Espero que us agradi a tots i que us ajudi a calmar el mono de futbol.

Si voleu alguna de les fotos que surten a la presentació, demaneume-les i us les passo. Crec que directament de la presentació no es poden agafar. Com us he dit abans, espero que us agradi. Pròximament, intentaré penjar totes les fotos que tinc.

UE Granja d'Escarp!

P.D. Edito per afegir que com alguns sabreu aquest DIVENDRES DIA 9 DE GENER hi ha SOPAR per a tots els membres dels equips masculí i femení de la UE Granja i les seves respectives parelles. Falta confirmar l'hora i el lloc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com teu curres!!! Està molt bé
Felicitats per la web

eskarp ha dit...

Gràcies!!! Encara que no se qui ets, qualsevol comentari s'agraeix i anima a continuar fent mes coses. llastima que no siguin més...

Moltes gràcies un altra vegada i m'alegro de que agradi.

Publica un comentari a l'entrada