Resultats de l'enquesta de màxim golejador

Com us haureu donat conte, l'enquesta sobre qui serà el màxim golejador de l'equip ha acabat amb els següent resultat:Com podeu veure, el guanyador final ha set Vivi, amb 12 vots de 22, amb nomes un vot més que Ramón, l'actual màxim golejador. La votació ha set igualada i emocionant fins al final, ja que Ramón anava primer pero Vivi ha acabat remontant. El tercer en vots ha set Gerard Agustí, ja a molta distància amb 5 vots. Enhorabona als tres.

Ara resumeixo els vots que té cadascú:

  1. Vivi - 12 vots
  2. Ramón - 11 vots
  3. Gerard Agustí - 5 vots
  4. Ivan i Noel - 3 vots ( això si que té gràcia xDD)
  5. Oscar i Sergio - 2 vots
  6. Josep Saez - 1 vot ( extret dels vots a "Un altre")
  7. Altres - 5 vots (no tenen cap comentari. Si ho voleu fer ara, els contaré)

Que us semblen els resultats de l'enquesta? Ha guanyat qui vosaltres havieu votat? ESPERO LES VOSTRES OPINIONS

Ara estic preparant un altra enquesta referida a l'equip femení, però encara he de decidir el tema. Com sempre, s'accepta qualsevol proposta o opinió.

I ja per acabar, només recordar-vos que aquest cap de setmana torna el futbol de nivell amb el partit aplaçat que la UE Granja femení jugarà al camp del Borges. Diumenge a les 16.00. Espero que les noies tingueu sort i pugueu aconseguir els primers punts de la temporada. Sincerament, i pel que he pogut saber del primer partit contra el Borges, crec que teniu opcions d'aconseguir-ho.

Anims!!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

la vritat es k jo vai votar per Gerard Agusti. em sembla k es el jugador am mes calitat k tenim al ekip, pero aket any les lesions l'estan perjudican una mica. Encara k vivi tmb es un crack. I Ramon es molt treballador a dalt, i crec k aket any de moment tmb l'acompanya el gol algo mes k l'any passat. Per cert, Oscar tmb m'agrada molt com juga. weno esperem fer algo aket any.

I enkesta per a les noies, l'unica k se m'acudeix es decidir la que creiem k es mes bona del ekip.

Saluts a tots els k visiten akesta web.

Anònim ha dit...

Que majo noel, gracies pels animos del partit de dema!

Publica un comentari a l'entrada