(Fem) UE Granja 0 - Palau Anglesola 15

Partit de Festa Major el disputat ahir per la UE Granja femení davant d'un dels equips forts de la categoria com es el Palau d'Anglesola, amb derrota local per 0-15.

Les noies, ahir entrenades per Pirri i Gerard, no van poder fer res davant de les seves rivals. Al millor joc de les visitants es va afegir el fet que pràcticament tot l'equip havia sortit la nit anterior, el que va fer que les botes pesessin una mica més. A més, el fet que les visitants s'avancessin aviat al marcador, amb gol de penal inclòs, no va ajudar massa. Al final de la primera part, el resultat era de 0-8.

A la segona part es va produir un canvi sorprentent, passant Neus a ser jugadora de camp i Arantxa la nova portera. Les dos primeres pilotas que li van arribar les va parar, però despres no va poder fer res per evitar els gols visitants. Tot i la entrega i l'esforç de les locals, el marcador es va continuar incrementant fins arribar al 0-15 definitiu.

Partit dur i difícil per a les granjolines, que tot i l'esforç i l'entrega no van aconseguir res positiu. Ara toca continuar millorant i esforçar-se. Els resultats arribaran.

Han jugat: Neus, Lidia, Anna, Esther,Divina, Aida, Sara, Eva, Tati, Sonia, Queralt, Olga i Arantxa

P.D. Afegeixo un altra crònica que m'ha passat la Raquel. Us recordo que em falta la crònica del partit contra el Palau! On vau fer el segon gol!! Continuo esperant... jejeje
Gràcies a la Raquel per passar-me aquesta:

El matx s'inicià a les 15:30h. Tot i que al començament no hi hagués massa gent al camp, a mesura que passaven els minuts l'ambient s'animava. Aquest cop, degut a les baixes, la defensa havia patit alguns canvis i aquest fet desorientà força a les nostres.

Hi havia situacions clares de desequilibri i desconcentració, i és clar, ocasions aprofitades pel Palau d'Anglesola alhora de fer gols. Al quart d'hora d'iniciar el partit Neus, defensant la seva porteria amb dents i ungles, va provocar un penal. Aquest fou marcat. Llàstima perquè la portera va encertar el costat del llançament. Això ja ens posava amb un resltat poc favorable a nosaltres, un 0-4. Això encara no significava el final de primera part, d'una primera part llarguíssima que era pràcticament un colador per nosaltres. Ens trencaven les línies, no podíem acabar les jugades, no estàvem el suficientment atentes... Un caos, però es pot entendre pensant que el dia d'abans ja havia començat la Festa Major d'Hivern. Arribava l'hora del descans i el marcador dibuixava un clar 8-0.

Aquest fet desanimà molt a les nostres jugadores i clarament afectà també al seu joc en la segona part. Aquesta fou començada amb un canvi inesperat. Neus passava a ser devantera i Arantxa era la nova portera! Les nostres noies, tot i estar un pèl desanimades van lluitar, suar i sobretot ficar ganes. Però contra un equip tan gran com el Palau i amb un marcador ja abolidor per nosaltres, no vam poder fer res. El Palau aprofitava cada ocasió que tenia i nosaltres sincerament poques varen ser les vegades que vam poder pujar.

El resultat final fou d'un 0-14 (jo crec que eren 15, a vere si algu ho aclareix) , però apreciant que hi havia baixes important, gent amb molèsties musculars jugant, canvi de portera... crec que tampoc és tan pèssim resultat.

Simplement dir que no ens desmoralitzem, que lluitem i sobretot assistim als entrenaments, perquè noies es nota quan s'entrena!! A part d'això que ens hagafessim el partit contra el Pardinyes amb filosofia, que anem a jugar i a pasar-nos-ho bé i que serà igual els gols que ens fagin sempre i quan nosaltres continuessim unides i sobretot amb ganes de seguir endavant!!

La semana que ve, diumenge de fútbol a la Granja d'Escarp. A les 11.30 del matí, el femení rep al líder de la categoria, el Pardinyes, en un altre difícil partit.
A la tarde, a les 15.00, el masculí torna a l'activitat rebent l'Albesa, en el que serà l'inici de la segona volta.