(Fem) UE Granja 0 - Pardinyes 16

Aquest diumenge al matí, amb un dia fantàstic per jugar a futbol, la UE Granja femení rebia a casa el líder destacat de la categoría, el Pardinyes.

Semblaba que després de la contundent derrota de la setmana passada davant el segon classificat, les noies entrenades per Ramón, Gerard i Pirri no tindrien res a fer davant les líders. Però només començar el partit es va veure que el guió d'aquest partit seria diferent. Les granjolines van començar el partit amb molta força i moltes ganes, i fruit d'això van donar una imatge que no havíem vist en cap partit de la temporada. Les jugadores locals lluitaven cada pilota i ho donaven tot davant un equip molt superior. Fins i tot van disposar d'una clara ocasió per avançar-se al marcador, quan Tatiana va rebre una pilota llarga i quan anava a encarar porteria, la portera va tocar la pilota amb la mà fora de l'area, crec que clarament. Tot i això, l'arbitre no va assenyalar res i el partit va continuar. L'esforç i entrega local continuaven. Fruit d'això i de la bona actuació de la portera, van aconseguir mantenir el 0-0 inicial durant casi 25 minuts. Va ser en aquest minut quan les visitants es van avançar en un xut prop del pal que semblava anar fora. Això crec que va afectar les noies, que en el temps que quedava fins al descans van rebre 3 gols més, un d'ells de falta. El resultat al descans, 0-4.

Tot i el resultat desfavorable, semblava que l'equip havia d'estar bastant animat despres de la bona primera part per afrontar la segona amb força i donar-ho tot. Però les locals van tenir mala sort i només començar la segona part van rebre el cinquè gol que crec que els va fer bastant mal. A partir d'aquest moment, el partit no es va assemblar gens a la primera part. Les visitants van surtir enrabietades i les locals, físicament foses i afectades pel matiner 5è gol a la segona part, van abaixar els braços i no van poder fer res per aturar les rivals, que aprofitant la seva superioritat física i tècnica no van tenir pietat i van marcar fins a 16 gols.

El marcador final assenyalava un 0-16 que, sincerament, crec que no reflexa l'esforç que van fer les jugadores granjolines, sobretot a la primera part. Crec que aquest partit, més que enfonsar-les el que ha de fer es animar-les, ja que crec que s'han demostrat que amb esforç i una mica més de resistència física son capaces de fer-ho molt millor del que ho han fet fins ara.

Ànims i no perdeu les ganes!!

M'agradaria també la mala educació i el poc respecte d'algunes de les jugadores del Pardinyes (no totes). Crec que s'ha de saber perdre i s'ha de saber guanyar i algunes, anant de sobrades i amb males paraules cap a les jugadores de La Granja, van demostrar que són unes pèssimes guanyadores.

Han jugat: Neus, Lidia, Anna, Mònica, Sara, Desi, Esther,Divina, Aida, Sara, Tati, Queralt, Olga i Arantxa