Gran diumenge de futbol

Gran día de futbol el que ens espera aquest diumenge a La Granja d'Escarp. Esperem que el temps acompanyi i que puguem difrutar dels bons resultats dels dos equips del poble.





-En primer lloc, a les 11.30, gran partit de fútbol femení entre els equips de la UE Granja i l'EF Borges-Les Garrigues. Les rivals del femení d'aquest cap de setmana són les penúltimes classificades amb 6 punts aconseguits en els enfrontaments directes contra les granjolines. L'afició de la UE Granja, com es pot veure a l'enquesta de la dreta, confia en que l'equip femení aconsegueixi els seus primers punts en aquest partit. Esperem que així sigui!!!




-I a la tarde, a les 16.15, important partit de l'equip masculí que enfrontarà als equips de la UE Granja i el Pardinyes, l'actual primer classificat. Es tracta d'un partit vital per als homes entrenats per Joaquín García, en que es juguen les seves opcions de no despenjar-se del grup de dalt i continuar lluitant pel segon lloc, que té com a premi a l'ascens a 2ª regional. S'espera un partit difícil i igualat en que s'haurà de donar tot per aconseguir els 3 punts.



Esperem que, com sempre, el suport de l'afició ens ajudi als dos equips a aconseguir bons resultats.
Us esperem a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada