(Fem) UE Granja 0 - Borges 8

Important partit per a les granjolines el que es disputava el diumenge al camp de La Granja. Com va éssent normal, en els partits on més podem demostrar les millores, les coses no acaben sortint com nosaltres volem. I no sabem el perquè.

Tot i les ganes que hi havia dins del vestuari de jugar el partit i del convenciment que es podia aconseguir un resultat digne, el matx no va començar gens bé per a les locals. El Borges dominava i guanyava la posició des del primer moment i es va notar en el resultat. En el primer quart d’hora de la primera part, les visitants ja s’havien avançat en el marcador amb un xut de falta des del borde de l’àrea. Poc després arribava el segon gol. Encaixar dos gols en tan pocs minuts, va descol·locar a les jugadores de la Granja, que van començar a perdre la posició en el camp i a no seguir cap esquema de joc. Com a conseqüència, les visitants marquen dos gols més abans d’anar al vestuari. Les locals només poden arribar una vegada a porteria, ocasió que ni tan sols va crear perill. 0-4 la primera part.

A la segona part, amb alguns canvis en l’alineació i amb les jugadores de La Granja totalment desmoralitzades (doncs no s’esperaven ni molts menys encaixar 4 gols en la primera part), les coses no milloren per a les locals. La Granja crea alguna oportunitat més de gol, amb dos corners seguits, que acaben amb la pilota sortint fora. Mentrestant, el Borges continua controlant la pilota i arribant a porteria amb massa facilitat i no perdonen. Marquen, a l’igual que en la primera part, 4 gols. El marcador al final del partit es de 0 – 8.

No obstant, animar a les jugadores per tal de seguir lluitant per les ganes que tenim de jugar i d’aprendre futbol. Sembla ser que jugar a casa no se’ns dona gens bé (en la resta de camps sempre demostrem més) però amb ganes i entrenament tot pot canviar.

Han jugat: Arantxa, Divina, Neus, Desi, Lídia, Mònica, Sara, Queralt, Anna, Esther, Tatiana, Sònia, Eva.