(Fem) Pardinyes 18 - UE Granja 0

El diumenge passat l'equip femení s'enfrontava amb el lider de la classificació, el Pardinyes. El partit va ser com un entrenament per les jugadores locals, que van ser, des del minut 1 molt superiors a l'equip granjolí.

Amb alguns canvis en l'alineació de La Granja degut a l'escassetat de jugadores presents en el camp, el partit començava de cara per l'equip local. Les del Pardinyes no van desaprofitar cap oportunitat de gol ni cap error de les jugadores granjolines per posar la pilota entre els tres pals. Tal va ser així, que en els 5 primers minuts de partit, el marcador ja marcava el 3-0. Alguns errors en el mig del camp i en defensa de La Granja, feien que les locals anessin totalment soles pel camp i passejessin la pilota com si d'un entrenament es tractés. La desesperació i la impotència de les visitants es notava a mesura que anava passant el temps i els gols pujaven al marcador. La Granja va tenir només dues oportunitats de gol durant tota la primera part, una amb un xut de Queralt que la portera va parar i l'altra un autopase llarg de Tatiana, massa llarg, que per qüestió de milèsimes va arribar a agafar la pilota la portera primer. La primera part s'acaba amb un 8-0.

A la segona part, l'equip local no va afluixar el ritme. El Pardinyes feia canvis i entraven jugadores noves i fresques, en canvi La Granja no tenia canvis per fer i el cansament es començava a notar. La superioritat del Pardinyes era cada cop més evident, que va poder sumar, en la segona part, 10 gols més al seu marcador, un d'ells fruit d'un penalti que Neus va saber parar molt bé, però no va poder evitar que en el rebuitg la pilota caigués en els peus d'una jugadora local. La Granja va tornar a tenir un parell d'oportunitats més de cara a porteria contraria, provinents de jugades entre Olga, Mònica i Tatiana. El partit finalitza 18-0.

Era un partit que sabiem se'ns presentava dificil, pero la mala organització dins del camp i el desespero en el que vam entrar per la ràbia i la impotència, van contribuir a ajudar a l'equip local en la seva ànsia de gols i de ridiculitzar-nos que tenien.