(Fem) Alfés 4 - UE Granja 0

Meritori resultat de l'equip femení que, tot i presentar-se amb només 11 jugadores després d'una llarga nit de festa de Carnaval, van aconseguir el seu millor resultat de la temporada, encaixant només 4 gols.

Aqui va la crònica a càrrec d'un nou fitxatge per a la web, Tatiana. A partir d'ara, será l'encarregada de fer les cròniques del partit del femení. Benvinguda!!!

El passat diumenge l’equip femení va aconseguir el seu millor resultat en el que va de temporada, tot i que les expectatives abans del partit no eren massa favorables per les noies. Es presentaven a Alfés amb 11 jugadores justes i amb importants baixes però van saber defensar-se i estar en el partit en tot moment.

El matx s’iniciava a les 16:00 hs al camp de l’Alfés. Com ve essent normal en els últims partits, Neus sembla deixar definitivament la porteria i passa a ser jugadora, mentre que Divina i Arantxa son les encarregades de situar-se sota els tres pals. Lídia es situa en defensa i Tatiana deixa el lloc de davantera a Olga per situar-se al mig del camp, realitzant accions més defensives. La resta de jugadores continuen ocupant els seus respectius llocs. Els místers han optat per ajuntar línies i utilitzar una tàctica més defensiva per evitar encaixar tan gols, intentant aprofitar algun contraatac per crear alguna ocasió de perill envers la porteria contrària. De moment, sembla que la tàctica funciona doncs en els últims partits no hem encaixat més de 5 gols.

Durant els primers minuts del partit, el joc, tot i ser dominat per l’Alfés, se centrà en el mig de camp, no creant cap oportunitat clara de gol. Poc a poc, l’equip local es va anar atançant a l’àrea contraria, doncs dues de les seves jugadores eren molt ràpides i ens deixaven enrere. Tan la nostra defensa com Divina de portera, van saber defensar molt bé les ocasions de perill, que acabaven en corners o amb xuts contundents cap a les bandes. Sobre el minut 20 de la primera, l’equip local marca el seu primer gol, en una situació clara de fora de joc que l’àrbit no veu. Tot i les protestes de jugadores i afició, el gol puja al marcador. Vist que les jugadores de l’Alfés arribaven molt forçades a porteria, intenten sorprendre en tres ocasions amb xuts forts des de fora de l’àrea que acaben essent parats o despejats. La Granja arriba tres vegades a porteria contrària, però els xuts son parats. El segon gol de l’Alfés arriba just quan s’està a punt d’acabar la primera part.

A la segona part, aquesta vegada amb Arantxa de portera, es comença a notar el cansament per part dels dos equips, tots dos amb les jugadores justes i sense poder realitzar cap canvi. A l’Alfés li costa cada vegada més arribar fins a porteria i La Granja aprofita algun xut fort de la pròpia defensa per intentar fer algun contraatac. El tercer gol de l’equip local arriba precedit per una falta, en el minut 63. Tot i tenir el marcador desfavorable, les granjolines no es van rendir i van continuar amb la tasca defensiva per aconseguir encaixar els mínims gol de la temporada. Tatiana realitza dos xuts encarats a porteria des del mig del camp sense sort, per intentar descol·locar la portera, vist que el cansament impedia guanyar la defensa per velocitat. Tot i això, la davantera Olga també va crear oportunitats. El quart i definitiu gol de les locals, arriba en el minut 70 del matx, en un dubtós fora de joc. L’última ocasió la tenen en una falta al borde de l’àrea quan faltaven 2 minuts per acabar el partit, que Arantxa sap parar molt bé. El matx acaba doncs, amb un 4 – 0.

Destacar la feina realitzada per tot l’equip durant els 80 minuts de partit, especialment de les porteres, defenses i bandes que van saber tallar moltes de les jugades. A més a més, animar a tot l’equip a ser més positiu abans de començar a jugar, doncs cap jugadora hagués imaginat que, essent justes en el camp i venint d’una llarga nit de carnaval, només poguéssim encaixar 4 gols.

Van jugar: Divina, Arantxa, Desi, Neus, Lidia, Queralt, Ester, Tatiana, Sonia, Olga i Eva.