(Fem) UE Granja 0 - Palau 8

El diumenge passat es disputava el partit entre la UE Granja i el Palau d'Anglesola, segones classificacades de la lliga. Tot i saber que seria un partit per a patir, el fet que estiguessin en inferioritat numèrica, ens va fer crear il.lusions d'evitar una golejada. Il.lusions que en el minut 3 de partit ja es van esfumar.

Tot i presentar-se amb menys jugadores, el partit va començar amb bon peu per al Palau. Les tres davantares, guanyaven per velocitat les defenses de l'equip local i es va notar en el resultat, doncs en els primers cinc minuts de partit, van poder marcar dos gols. Les defenses de la Granja estaven desconcertades i no trobaven la situació en el camp, deixant molts espais lliures a les jugadores de l'equip visitant, que els permetia des del mig del camp, fer passes en profunditat a l'àrea. Aquest desconcert i la impotència ràpidament es va contagiar a la resta de l'equip, que veien com les del Palau cada cop creaven més ocasions de gol. Sobre el minut 10, les del Palau, arrel d'una falta, marquen el tercer gol. Tot seguit arriben els altres dos gols. L'equip local cometia molts errors, que el Palau aprofitava per fer jugada i situar-se nova i solitariament, davant la portera. La Granja aconsegueix arribar a la porteria contraria amb poc encert. La primera part finalitza amb 0-5.

La segona part, com ve essent habitual, la Granja canvia de portera. Neus passa a ocupar la posició de davantera, i Arantxa es posa els guants. Les jugadores del Palau, mantenen el control de la pilota, tot i que les arribades a porteria son menys, com a conseqüència del cansament que comporta ser menys jugadores sobre el terreny de joc
. Es dediquen a tocar la pilota al mig del camp i aprofitar els erros de les locals. La Granja, aconsegueix arribar més vegades a porteria, destacant en especial, dos jugades realitzades, on des del mig del camp s'aconsegueix la pilota i realizant passes arriben fins a porteria contraria, tot i que els dos xuts acaben sortint fora. La Granja encaixa quatre gols durant la segona part, un dels quals l'àrbit va anul.lar per fora de joc. Finalitza el partit amb 0-8.

Han jugat: Arantxa, Neus, Desi, Mònica, Lidia, Aida, Anna, Sara, Queralt, Esther, Eva, Olga i Tatiana.

Destacar com a nota negativa, la lesió de Mònica, que després d'un mes sense poder jugar, un tiron li va jugar una mala passada. Esperem que es recuperi aviat.
A la resta de l'equip, continuar animant a millorar, a no perdre els ànims tan aviat i a assistir als entrenaments, ja que sense entreno ni ganes no aconseguirem res.