UE Granja 3 - Albesa 0

Important i merescuda victòria l'aconseguida aquest diumenge contra l'Albesa que ens permet començar la segona volta tal i com vam acabar la primera, guanyant.


El partit va començar a les 15:30 amb un temps ben diferent al que havía fet al matí, ja que el cel amenaçava pluja. Tot i això, el temps es va comportar i va permetre que el partit es disputés sense problemes.


El partit se'ns va posar de cara molt aviat, ja que als 5 minuts de la primera part ens vam avançar per 1-0 quan Gerard Ag. va aprofitar un pase de la mort de Ramón després d'una bona jugada per banda per marcar. Semblava que aquest gol matiner ens havía de permetre jugar més tranquils i controlar el partit, pero la cosa va ser ben diferent. L'Albesa, molt millorat des del primer partit al seu camp, es va fer amb el control del mig del camp i va portar el pes del joc durant els primers minuts. Fruit d'aquest control va disposar d'alguna ocasió que va resoldre bé Saez. Fins i tot van tenir una pilota al pal en una falta molt ben llançada per la seva part. Nosaltres, tot i no controlar massa el joc, vam disposar d'algunes ocasions clares per ampliar el marcador, com una molt clara que Ramón no va poder marcar o un parell d'ocasions de Vivi que no va poder marcar. La primera part va continuar igualada fins a arribar al descans amb el resultat d'1-0, que va ser el millor del primer temps ja que el nostre joc no havia set tant bo com voldríem.


A la segona part, en canvi, el panorama va ser ben diferent. Vam sortir més posats en el partit i no vam permetre que l'Albesa controlés el joc. Fruit d'això vam tornar a marcar aviat, en un gol obra de Ramón que ens donava tranquilitat. A més, els vistants es van quedar amb un jugador més per l'expulsió del seu delanter per doble groga, ben provocada per Ivan. Amb aquest panorama, amb 2-0 al marcador i un jugador més, el partit no se'ns podia escapar. I així va ser. L'Albesa no ens va crear perill en cap moment i vam ampliar el marcador fins al 3-0 final, obra també de Ramón. El marcador podría haver ser més ampli si l'arbitre hagues assenyalat un clar penal sobre Gerard Agustí o si no hagúes assenyalat un inexistent fora de joc en una jugada on Vivi ja encaraba el porter.


Resultat final de 3-0 que ens permet continuar a dalt i afrontar la setmana de descans amb tranquilitat. Destacar que, per primer cop a la temporada, vam contar amb una banqueta molt poblada (6 jugadors). Esperem que continui així i que no hi hagi més lesions ni sancions.


Alineació: Saez, Noel (Motos) , Ivan, Roger, Jordi (Valero) , Carlos(Enric), David(Sergio), Gerard Ar., Rámón, Vivi i Gerard Ag(Oscar).

També estaba a la banqueta Franc, com a porter suplent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sobre el partit contra l'Albesa solament m'agradaria saludar al meu amic, el delanter num.9, jajjajaj. pk es un puto pardillo i com en el partit de la primera volta al seu camp el vai sapiguer treure del partit.

jajjaja, vaya tio mes imbecil. soc el puto amo, jajajjaja.

U.E.Granja d'Escarp

Publica un comentari a l'entrada