UE Granja 3 - Les 2

Bon partit el que s'ha vist aquesta tarda al camp de la Granja d'Escarp, en el que hem aconseguit una important victoria.

A la primera part hem sortit adormits i el Lesha dominat l'inici del partit, tot i que no ha creat ocasions clares. Poc a poc hem anat entrant al partit i al minut 35 de la 1ª part ens hem avançat 1-0 amb gol de Ramón despres d'un centro de Vivi desde l'esquerra. Als pocs minuts, sobre el 40, ens han empatat plantantse davant del porter despres de varis rebots. La primera part ha acabat 1-1.


A la segona part hem sortit millor i hem controlat el partit. El Les no ens ha creat massa perill. Tot i el domini, no hem fet el 2-1 fins al minut 30, quan David ha rematat de cap un corner. Poc despres, Gerard Agustí ha posat el 3-1 aprofitant una pilota suelta que ha picat suaument per damunt del porter. Aquest resultat posava de cara el partit per nosaltres. I més despres de que expulsesin el seu porter per tocar la pilota amb les mans fora de l'area quan anavem a fer el 4-1. S'ha hagut de posar un jugador de porter perque havien fet els canvis. Tot i la superioritat numerica i al marcador, ens hem tornat a complicar la vida. Sobre el minut 88, Gerard Agustí ha rebut una entrada forta al mig del camp. Fruit d'això, s'ha montat una petita tangana que ha acabat amb Jordi expulsat i amb l'equip descentrat. Amb el temps ja complert, el Les ha fet el 3-2 aprofitant un despiste nostre. Just despres del saque, l'arbitre ha assenyalat el final del partit.

Crec que el resultat es just i que hem merescut guanyar, pero crec que hem d'intentar no perdre la concentració tan facilment. Necessitem molt poc per que ens treguin del partit. També dir que s'ha montat una petita tangana fora del camp, no se massa bé perque.

Alineació: Franc, Valero, Roger, Carlos, Jordi, Gerard Ar., Enric, David, Vivi, Gerard Ag. i Ramón.
Banqueta: Patricio i Noel

El pròxim partit, diumenge que ve, dia 16 al camp de l'EF Pont Ribagorça. Hi haurà autobús per a qui vulgui venir.

Pel que fa a les noies, han perdut 18-0 al camp del Pardinyes, un equip recien descendit. Si algu hem pasa la crònica la posaré. Espero que no perdin la ilusió i les ganes. Si continuen treballant arribaran els resultats.

Espero els vostres comentaris...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona xics!!! A la classificació esteu els quarts! I si no arriba a ser per algun partit que altre que estava guanyat i al final es va perdre, anirieu molt millor. Continueu aixi!!!!

Naltros continuarem fent lo que podrem...


Tati

Anònim ha dit...

Molt bé sector masculí!!
cada partit demostreu alguna cosa més i es pot percebre les millores, evolucions i sobretot ganes que li posseu al camp!
M'han dit que pengi la meva crònica del partit del femení, la qüestió és que no sé a on...
Jo l'enganxo aquí i després feu el que cregeu convenient. Per cert, no em faria res escriure-la en cada partit.


F.C. PARDINYES "A" vs U.E. LA GRANJA D'ESCARP

Diumenge 9 de novembre a les 12h al municipal del Pardinyes s'ha disputat el partit que ens enfrentava a la granja femeni vs el pardinyes "A", un equip que enguany a baixa't de 1ra catalana. Com a conseqüència el seu joc ha estat impresionant. Nobstant això, tot hi no haver guanyat el partit com alguns ja s'esperaven, les jugadores hem sortit ha demostrar, apendre i pasar-nos-ho de meravella amb el que sabem del futbol.
La primera part ha estat molt caòtica, ja que massa persones ocupaven la defensa i la portera no podia fer miracles. La segona part, sense tants nervis ha estat més ordenada, jugant on ens tocava i fins i tot amb una ocasió de falta que Lidia gairebé marca. Per part de la Granja, només erem 11 jugadores, fet que ens ha obligat a jugar tot el matx sencer. Això ens ha servit per adonar-nos de la millorar que em tingut amb el físic.
Per altra banda, les jugadores del Pardinyes, ens ensenyaven tècniques i algunes jugades, ja que als ser "novates" l'experiència i picardia ens és un punt feble.
Resultat agradable tot i el marcador, que si os sóc sincera no puc dir el nombre de gols que ens han marcat, al diari sortirà, ja que també els del segre han aprofitat per fer-nos fotos.

Només hem queda dir que ànims, perceberància, entusisme, sang, ganes, compromís, unió i si és compleix tot això, hi haura una gran satisfacció!!

Al partit hem jugat: Neus (p), Raquel (c), Desiré, Anna, Sara, Arantxa, Júlia, Mónica, Sónia, Lidia i Eva.

Esperem que pels proxims partits no hi hagi tanta gent de baixa, ni per refredats, lessions, castigs, etc.


Cuideu-se i ha practicar ESPORT!!

Publica un comentari a l'entrada