UE Granja 1 - Pardinyes 3

Gran tarde de futbol la que es presumia aquest diumenge a La Granja d'Escarp. Els locals rebien la visita del líder de la categoría, el Pardinyes, amb moltes ganes de guanyar per continuar lluitant per estar a dalt. L'afició, com sempre, omplia el camp i no parava de presionar i d'animar l'equip.

El partit no va començar gens bé per als granjolins. Als pocs minuts de començar, els visitants es van adelantar 0-1 gràcies a un bon llançament de falta des de la frontal que va superar la barrera i el porter locals. Després d'aquest gol, els locals van agafar el control del partit i va dominar el Pardinyes, que basava el seu joc en fer-se forts al darrere i intentar sorprendre al contratac. El granjolins van tenir ocasions clares per empatar, com una molt clara de Jordi que amb la seva cama dolenta va enviar fora, pero no van tenir la sort i punteria necessaries. A la mitja hora de la primera part es va produir la primera nota negativa del partit, quan Enric va rebre una forta entrada que el va obligar a retirar-se del partit queixant-se molt del turmell. Esperem que no sigui res. En el seu lloc va entrar Oscar. Fins al descans, els locals van continuar buscant, sense sort, el gol de l'empat.

Els granjolins van sortir a la segona part amb energies renovades per intentar buscar el gol de l'empat. Lamentablement, en la que era pràcticament la primera jugada d'atac del Pardinyes a la segona part, els visitants van fer el 0-2 d'un fort xut des de fora de l'area aprofitant una pilota solta. Aquest gol va bastant mal a l'equip local, que veia com el Pardinyes, sense haver fet pràcticament res, dominava per 0-2 el marcador. Tot i que tot pintava en contra, l'equip va treure l'orgull i va buscar el gol que donés esperances d'aconseguir empatar. Però els visitants no van permetre que els granjolins agafessin continuitat en el seu joc, trencant el ritme local amb continues interrupcions amb continues faltes i passant molta estona a terra quan rebien una entrada, cosa que l'arbitre no va saber evitar. El panorama va canviar quan, en el llançament d'un corner, la pilota va tocar a la mà d'un defensa després d'un rebot i l'arbitre va assenyalar penal. Un rigurós penal que permetia a Vivi posar l'1-2 i fer somiar l'afició amb la remontada. Els visitants, amb un jugador menys per l'expulsió dels seu delanter, continuaven tallant el ritme local i no permetent crear joc als granjolins, que tot i això van buscar amb insistència el gol de l'empat. I sobre el minut 75, amb Roger ja de delanter a lo Alexanco, el delanter visitant va presionar fins pendre una pilota a Iván, que es va veure obligat a fer falta al borde de l'area. I quan tothom pensava que l'arbitre expulsaría a Iván per falta al borde de l'àrea, incomprensiblement va assenyalar penal i va ensenyar la groga al lliure granjolí. Els visitants van transformar el penal en l'1-3 definitiu. A partir d'aqui, els locals van continuar buscant el gol, ja amb menys insistencia pel cop moral que havía suposat el tercer gol visitant. Fins i tot van disposar d'alguna ocasió per reduir distàncies, però el marcador ja no es tornaría a moure.

Resumint, primera derrota a casa de la temporada en un partit on els dos gols a l'inici de les dos parts del partit van fer molt mal a l'equip local. Va ser un partit on la UE Granja va intentar posar el joc i el Pardinyes va posar la efectivitat per emportar-se un excessiu premi per al joc desplegat.

Aquesta derrota ens allunya una mica de la zona de dalt ja que, tot i tenir un partit menys, estem a 7 punts del torres, el tercer classificat. Tot i això, d'aqui a final de temporada continuarem lluitant tots els partits amb la mateixa força per intentar estar el més amunt possible quan acabi la lliga.

Han jugat: Saez, Noel (Motos), Roger, Carlos, Jordi, Enric (Oscar), Gerard Ag.(Iván) , Gerard Ar. (David), Juanete, Vivi i Ramón (Sergio)

A la banqueta: Franc i Montull

El pròxim partit, vital i dificilíssim al camp del Puigvertenc. Diumenge 15 de març a les 16.30.