Ecuasport 2 - UE Granja 9

Partit sense història ni tensió al que l'equip ecuatorià es va presentar amb només 8 jugadors i que es va acabar quan encara quedaven 20 minuts per jugar, quan el seu porter es va "desmaiar" i l'arbitre va suspendre el partit.

La primera part va començar amb retard pels dubtes dels jugadors ecuatorians de jugar o no. Finalment van decidir jugar i el partit es va iniciar amb 8 contra 11. Això va fer que els jugadors visitants juguessin sense la tensió necessaria que exigeix un partit, fet que va aprofitar l'Ecuasport per posar-se 1-0 despres d'una pilotada llarga a l'esquena de la defensa. Als pocs minuts, i gràcies a les combinacions en curt, els granjolins van empatar el marcador 1-1. Semblava que a partir d'aqui s'imposaria la llogica i els gols anirien arrivant del bando visitant pero poc després, aprofitant una posició claríssima de fora de joc, l'Ecuasport es va tornar a avançar 2-1. A partir d'aqui, el joc granjolí es va anar tranquilitzant i els gols van anar caient fins arribar al 2-4 amb que s'arribaría al descans.

A la segona part, la resistència ecuatoriana va durar poc més de 5 minuts, el que va tardar Gerard Ar. en marcar el 2-5. A partir d'aqui era cuestió de temps que els gols anessin caient, i així va ser fins al 2-9. Durant aquest temps, l'equip granjolí va desaprofitar moltíssimes ocasions davant el porter local que hauríen pogut portar a un resultat molt més escandalós. I quan faltaven 20 minuts per acabar el partit va arribar el moment més vergonyós del partit. Pocs minuts abans, el número 10 ecuatorià havía sofert una lleu falta de Jordi que, en una actuació digna d'un Oscar, el van fer abandonar el partit. I més tard, just després d'encaixar el 2-9, el porter de l'Ecuasport va sofrir un sobtat mareig que va fer que l'arbitre suspengues el partit per falta de jugadors.

En definitiva, es bastant trista la imatge donada pels ecuatorians, fent que el partit comencés tard i acabés abans d'hora. Si continuen així, dubto que acabin la temporada.
Pel que fa als granjolins, aquesta setmana afrontem un difícil desplaçament al camp del Les, que aquesta segona volta porta una molt bona ratxa. Esperem tornar amb un bon resultat

Han jugat: Saez, Motos, Ivan(Roger), Montull, Noel, Jordi, Juanete(David), Carlos(Gerard Ar.), Xavi, Vivi(Ramón) i Gerard Ag.(Sergio)
Gols: Xavi(3), Juanete (2), Jordi, Gerard Ag., Gerard Ar., Ramón.