AF Les 1 - UE Granja 1

Oportunitat perduda aquest dissabte per aconseguir la victòria a Les, en un partit dominat per la UE Granja a la primera part i més igualat a la segona.

La primera part va començar molt bé per als granjolins, amb l'equip ben plantat al camp i controlant bé l'equip local. L'equip estaba molt concentrat en defensa i en atac es creaven oportunitats. La més clara va arribar en una falta a la frontal, quan Gerard Ag. va tirar la falta al travesser i Vivi va rematar de cap el rebuig un altra vegada al travesser. Fruit del domini granjolí ha arribat el gol, en un córner llançat per Gerard que Jordi ha enviat al fons de la porteria. Amb el 0-1 i el control del partit, les coses es posaven de cara per a la UE Granja. Fins i tot vam disposar d'alguna ocasió més per ampliar el marcador. I quan semblava que s'arrivaria al descans amb ventaja granjolina, el Les va aconseguir l'empat en la seva primera aproximació a porteria, quan un jugador va entrar de segona linia aprofitant que la defensa sortia i va controlar una pilota que baixava dels núvols per batre Franc. 1-1 al descans.

La segona part va ser més igualada que la primera, amb el control del joc més repartit. Tot i això, les ocasions més clares van ser per als granjolins, ja que la majoria de xuts a porta del Les van ser de faltes a la frontal. Hi van haver moments de nerviosisme per part dels dos equips, amb algunes entrades fortes. Tot i els intents dels dos equips, el marcador no es va moure i el partit va acabar amb el resultat d'1-1.

En definitiva, resultat a priori bo en un desplaçament dificil on no tots els equips treuran punts però, desprès de veure com ha anat el partit, crec que es una oportunitat perduda d'haver-nos emportat 3 punts que ens haurien apropat molt al 4at lloc.

El pròxim partit, diumenge que vé, dia 5 d'abril a les 17.00 contra l'EF Pont Ribagorça. Us esperem!

Han jugat: Franc, Noel(Roger), Ivan, Montull, Jordi, Juanete, David(Valero), Gerard Ar, Gerard Ag i Ramón (Xavi)

A la banqueta: Sáez, Motos, Sergio i Carlos.