Puigvertenc 3 - UE Granja 2

Dura derrota la soferta als ultims instants al camp del Puigvertenc que deixa l'equip tocat i pràcticament sense opcions de lluitar per estar entre els primers classificats.

Després de l'empat contra el Torres i la derrota a casa contra el Pardinyes, aquest partit es presentava com a l'última oportunitat per a la UE Granja d'enganxar-se al grup de dalt i intentar estar entre els primers classificats de la lliga.

El partit ha començat bé, amb l'equip ben plantat al camp i intentant portar el pes del partit. El Puigvertenc, en canvi, basava el seu joc en pilotes penjades des de la defensa a l'esquena de la defensa granjolina, molt segura en tot moment. Durant aquesta primera part, amb molt joc de mig del camp, han estat els granjolins els que han disposat de les millor ocasions, pero sense sort. Al descans, 0-0.

La segona part, en canvi, ha set molt diferent de la primera. Al poc de començar, Gerard Ag. ha aprofitat un bon pase interior de Vivi per posar el 0-1 al marcador. Poc després, i en una jugada que ha condicionat la resta del partit, l'arbitre ha assenyalat com a penal una falta al borde de l'area de Carlos, al que a més ha expulsat rigurosament. El Puigvertenc ha aprofitat el penal per empatar. 1-1 al marcador i tota la segona part per endavant. Però als pocs minuts, Gerard Agustí ha aprofitat una pilota morta dins de l'àrea per afusellar el porter i posar l'1-2 al marcador, en el que era el seu 8è gol de la temporada, a un del pichichi de l'equip.

A partit d'aqui, el Puigvertenc s'ha fet amb el control del partit buscant l'empat. L'equip granjolí ha controlat bastant bé la pressió local pero poc a poc s'ha anat tirant enrere, acusant el cansament de jugar amb 10 tota la segona part. Quan quedaven uns 5 minuts per a acabar el partit, els locals han fet el 2-2 en un corner al segon pal mal defensat pels granjolins. I amb el temps cumplit, quan ja semblava que el partit acabaria en empat, el Puigvertenc ha fet el 3-2 definitiu en una pilota creuada a l'area que el seu delanter, en un més que possible fora de joc, ha convertit en gol.

En definitiva, dura derrota de la UE Granja d'Escarp en un partit en que, per l'esforç fet durant tot el partit, hauría merescut com a mínim l'empat. Aquesta derrota deixa l'equip en 5è lloc i en terra de ningú.
Tot i això, l'equip continuarà lluitant per guanyar el màxim de partits possibles i quedar el més amunt possible a la classificació final.

Han jugat: Franc, Ivan (Noel), Roger, Montull, Jordi, Carlos (Valero), David (Juanete), Oscar, Gerard Ar., Vivi i Gerard Ag.(Sergio)

A la banqueta: Sáez, Motos i Xavi