Puigvertenc 2 - UE Granja 4

Victòria èpica de la UE Granja d'Escarp al camp d'un dels favorits a estar a dalt al final de la temporada, en un partit net on hem acabat amb només 8 jugadors.

El partit ha començat molt bé per als interesos granjolins, ja que als pocs minuts una pilota robada a la defensa local per Ramón ha acabat amb el primer gol a favor dels granjolins. 0-1. Però les coses s'han posat difícils pocs minuts després, quan una falta lateral llençada pels locals ha tocat a la mà de Jordi quan la pilota entrava a gol. Penal i expulsió clars que significaba l'empat a 1 i la primera expulsió de la tarde. 80 minuts per davant amb un jugador menys. Tot i que la cosa no pintava bé, l'equip visitant ha continuat ben posat al camp evitant que els locals creesin perill. I contra pronòstic han estat els visitants els que s'han avançat al marcador sobre el minut 17, quan Gerard ha posat l'1-2 d'un xut fortíssim de falta.

Tot i el marcador a favor, els granjolins sabien que encara quedava moltíssim partit per endavant. Els de La Granja han continuat defensant-se amb ordre i sortint a la contra creant molt perill, com en una jugada personal de Ramón que ha tocat als dos pals per acabar no entrant a la porteria local. I quan ja semblava que s'arribaria al descans amb 1-2, una nova contra conduïda per Xavi ha acabat en gol despres de tocar en un defensa. I amb aquest 1-3 s'arribava al descans d'un partit en que la UE Granja s'estaba sobresposant a totes les adversitat. I les que quedaven...

L'equip granjolí ha saltat al camp a la segona part amb l'objectiu de defensar-se juntets de la segura pressió local i intentar aprofitar alguna contra per matar el partit. I així va ser, ja que l'1-4 va pujar ben aviat al marcador quan Alex va aprofitar un rebuig dins l'àrea despres d'una falta llençada per Gerard. I quan el partit semblaba bastant favorable als granjolins, l'arbitre que dirigia el partit va decidir complicar el partit per als visitants, quan va expulsar per doble groga a Ramón en la que era la seva segona falta del partit. 11 contra 9 i molts minuts per jugar. Tot i això, la UE Granja es va saber sobreposar fins i tot a un altra rigurosa expulsió per doble groga que feia que els granjolins juguessin amb només 8 jugadors. El Puigvertenc no va saber o no va poder aprofitar la superioritat numèrica i no va crear massa perill a la porteria defensada per Mancurro. El gol local, a les acaballes del partit, va ser fruit de la falta d'efectius i del cansament acomulat.

Finalment, 2-4 en una lluitada i merescudísima victòria que dona molta moral a l'equip i que ens permet estar a dalt de tot de la classificació empatats amb 3 equips més.

Han Jugat: Roger, Noel(Marquez), Ivan, Jordi, Valero, Xavi(Joaquin), Oscar, Alex(Victor), Dani, Gerard i Ramon.

Gols: 0-1 Ramón; 1-2 Gerard; 1-3 Xavi; 1-4 Alexandre.

El pròxim partit, també fora de casa, diumenge vinent a les 16:15 al camp de l'Alguaire. Esperem que ens acompanyi tanta afició com ens va acompanyar a Puigvert. Gràcies a tots!!