Albesa 0 - UE Granja 2

Cinquena victòria consecutiva l'aconseguida aquesta tarde al camp de l'Albesa, en un partit on no ens han posat les coses gens fàcils. Amb aquest resultat, continuem al capdavant de la classificació contant els nostres partits per victòries.

El partit es va iniciar amb una confusió en el tema de les equipacions ja que, al portar nosaltres només l'equipació blava i jugar els locals de blanc i blau, va fer que els d'Albesa juguesin amb la seva segona equipació.

El partit va arrancar amb l'Albesa intentant dominar el partit i els granjolins bastant adormits. La presió de l'Albesa al mig del camp era molt forta i això feia que als jugadors de la UE Granja d'Escarp els costes trenar jugades. El domini era lleugerament favorable als locals, tot i que no arribaven a crear perill a la porteria defensada per Roger. El granjolins, per la seva banda, continuaven fora del partit, sense arribades clares per marcar a la porteria local. I davant d'aquest panorama, es va arribar al descans amb lúnic marcador possible, 0-0, després d'una primera part on el bon futbol no va fer acte de presència.

A la segona part, en canvi, la cosa va canviar. El partit va guanyar en intensitat i intencions per part dels dos equips, i això es va veure reflectit en el joc. La presió de l'equip local va disminuir i això va fer que els granjolins puguessin jugar amb més comoditat. I als pocs minuts d'aquesta segona part, els granjolins es van avançar amb un gran gol d'Óscar per l'escaire, en una jugada fruit d'un servei de banda lateral. Aquesta jugada va ser un cop fort per als locals, que van anar a buscar el partit amb més ganes que encert i va permetre la UE Granja jugar amb espais a dalt. I així va arribar el 2on gol granjolí, en una ràpida combinació entre Juanete i Óscar que aquest últim va posar al fons de la porteria de l'Albesa. 0-2 que donava tranquilitat i que ens permetia no patir fins al final del partit. Destacar l'expulsió per doble groga dels dos protagonistes del 2on gol i la perillosa entrada a l'alçada del genoll que va rebre Juanete pocs minuts abans de la seva expulsió i que, per sort, només li va provocar una esgarrapada.

En resum, victòria molt treballada de l'equip granjolí que es va saber sobreposar a una mala primera part per superar els d'Albesa a la segona. Amb aquest resultat continuem al capdavant de la classificació amb els mateixos punts que el Lleida B.

El pròxim partit, DISSABTE 31 a les 16:00 contra l'Amistat CF, al Municipal de La Granja d'Escarp. Us esperem a tots!

Han Jugat: Roger, Noel (Márquez), Ivan, Jordi, Valero, Óscar, Xavi, Marc(Juanete), Gerard, Vivancos(Víctor) i Àlex(Juanjo).

Gols: 0-1 Óscar; 0-2 Óscar