Destacats al diari!

En l'edició d'esports d'aquest dilluns pasat de La Manyana, apareixia la següent noticia, on la UE Granja d'Escarp era presentada com a l'alternativa al Lleida B. I per què no pot ser el Lleida B l'alternativa a la UE Granja d'Escarp? xDDD

Que opineu de la noticia? La veritat es que fa gràcia que parlin de nosaltres.Espero les vostres opinions.



P.D. A la dreta del titular hi ha la crònica del nostre partit de diumenge, però suposo que TOTS heu llegit ja la crònica que apareix en aquest blog. Per que l'heu llegit no???xD

4 comentaris:

Dani ha dit...

ya ere ora k sortisem al diari x alguna cosa bona no? jejejeavere si continuem am la raxa de partits guañats!

Alexandre ha dit...

Trobo molt be que la gent parli del club com un bon aspiran juntament amb el Lleida B. Pero el dia que perdem un partit totes aquestes croniques tant boniques faran un gir de 190º i llavors que?
Jo crec senyors que tenim que continuar aixi fent la nostra feina i al final de temporada ja es veura el que estingui que veure.
Visca la UE Granja d'Escarp

mr_makel ha dit...

uoooo. 190º!!! això es més de mitja volta!

Estic d'acord amb tu Alex. Això son tonteries dels diaris, pero fa gràcia. I com diu Vivancos, al menos sortim al diari per alguna cosa bona!

El que hem de fer es lluitar tots els partits com fins ara i ja es veurà. El dia que anem a un partit pensant que el guanyarem segur, aquell segur que el perdrem.

Ens veiem a l'entreno.

UE Granja d'Escarp!

jm ha dit...

osti nois.. us deixen bé eh? no havia vist pas la manyana! apa, a vere demà!

Publica un comentari a l'entrada