UE Granja 7 - EF Pont-Ribagorça 0

Festival de gols el viscut aquest diumenge a La Granja d'Escarp on l'equip local no ha trobat mai rival davant un EF Pont que ha baixat molt des de la primera volta.

El partit es va posar de cara ben aviat, amb 3 gols que van arribar molt ràpid. El primer gol va ser obra de Ramón d'un bon remat de cap. Als pocs minuts Gerard Ar va aprofitar una pilota morta de l'àrea per fer el segon. El tercer el va marcar Gerard Ag posant a l'esquadra una pilota amb la seva pitjor cama, la dreta, en el que seria el primer dels 3 gols que marcaria. Amb aquest resultat als 20 minuts de la primera part l'equip local es va relaxar, el que va fer que no es jugués pràcticament a res fins al descans, al que es va arribar amb el resultat de 3-0.

A la segona part el partit va continuar en la mateixa dinàmica, amb poca tensió i desgana per part de l'equip visitant i més gols a favor dels locals. El 4-0 va arribar en un còrner al segon pal que va rematar Roger al fons de la porteria. Gerard Ag va fer el cinquè i Ivan, d'un bon xut de lluny, va fer el 6-0. Gerard Ag va arrodonir el seu hattrick en el que era el 7-0 definitiu.

En resum, festival de gols contra un rival que mai va oposar resistència i que permet l'equip continuar lluitant pel 4art lloc.

Han jugat: Franc, Noel, Ivan, Roger, Valero, Carlos(Motos), Vivi(Sergio), Oscar, Gerard Ar, Gerard Ag, Ramón (David)
A la banqueta: Sáez

Ara, a descansar durant la Setmana Santa. El pròxim partit, diumenge 19 d'abril, a les 14:00 al camp del Bolivia.