Bolivia 1 - UE Granja 6

Bon partit i important victoria l'aconseguida aquest dissabte al camp del Bolivia per continuar en la lluita pel 4at puesto.

El partit no es presentava fàcil, ja que l'equip contava amb nomes 13 efectius, un d'ells lesionat. Tot i això el partit es va posar de cara ben aviat, quan Ramón va obrir el marcador despres d'una gran jugada colectiva.Als pocs minuts, el Bolivia va empatar aprofitant un mal refús de Franc en una jugada on, despres de que la pilota toques al pal, es dubtós si va superar o no la línia completament. Pero l'alegria local va durar poc, ja que Gerard Ag va tornar a avançar els granjolins 1-2 als pocs minuts d'un gran llançament de falta que va entrar per tota l'esquadra. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona part va començar amb els bolivians apretant i els granjolins una mica nerviosos. Però aquests nervis es van acabar quan novament Gerard Ag de falta va fer l'1-3. A partir d'aqui, la Granja es va fer amb el control del partit i els gols van anar arribant. El 4at va ser obra de Sergio, que va rematar molt be un gran canvi de joc de Carlos. El 5è, de nou obra de Gerard Ag que arrodonia el seu hattrick que el destaca com a pichichi de l'equip amb 15 gols. L'1-6 definitiu va ser de Xavi amb els bolivians ja esfonsats. Destacar també que, amb 1-4 al marcador, Franc va aturar un penal al delanter bolivià Lucas, compensant així el seu error al gol bolivià.

Amb aquesta victoria fiquem pressió al Puigvertenc en la lluita pel 4at lloc. Aquesta lluita continua la setmana que ve, quan la UE Granja rebrem a casa al Ciutat Jardí, actual 3er classificat.

Alineació: Franc, Juanete, Ivan, Montull, Jordi(Oscar), Carlos, Sergio, Xavi, Gerard Ar, Gerard Ag i Ramón (Noel)