UE Granja 0 - Ciutat Jardí 1

Derrota injusta la soferta ahir per la UE Granja d'Escarp davant d'un Ciutat Jardí que es va emportar els 3 punts sense pràcticament xutar a porteria.

El partit va començar molt intens, amb dos equips lluitant totes les pilotes. Poc a poc, la UE Granja es va fer amb el control del partit imposant-se en joc a un Ciutat Jardí que només es limitava a penjar pilotes a l'olla en faltes laterals, ben resoltes per Franc. Els granjolins, en canvi, van disposar de varies ocasions clares com una falta al pal de Gerard Ag o un u contra u de Ramón que va treure bé el seu porter.La primera part va arribar al seu final amb la mateixa dinàmica, una UE Granja que buscaba el gol i un Ciutat Jardí que demostraba ben poc. 0-0 al descans.

La segona part va començar amb un cop dur per a l'equip local. Als pocs minuts, el Ciutat Jardí va aconseguir avançar-se al marcador 0-1, quan un centro-xut en una de les moltes faltes laterals que van penjar va soprendre a Franc per dalt. Aquest gol va fer mal a l'equip granjolí, però ho van donar tot buscant l'empat. A partir d'aqui, els visitants es van dedicar a defensar el seu gol, esperant sorprendre els locals en algun contraatac. Intentaven tallar els atacs locals amb continues faltes i buscant parar el partit amb varies trifulques. Tot i això, els locals van tenir moltes ocasions per empatar, entre elles un altre pal, però de vegades la mala sort i de vegades les bones aturades del seu porter van evitar el merescut gol de l'empat local, que tot i intentar-ho fins a l'últim minut no van poder moure el marcador, que es va mantenir fins al final amb 0-1.

Aquesta derrota totalment inmerescuda pels mèrits d'uns i altres sobre el camp deixa els granjolins en 5à posició a 2 punts del Puigvertenc i amb un partit menys. Guanyant els 3 últims partits (Almacelles, Alcarràs i Alguaire) ens aseguraríem la 4a posició.

Per últim, comentar les males maneres d'alguns jugadors del Ciutat Jardí i del seu entrenador, provocant i encarant-se amb el públic local. No es d'estranyar que, amb actituds com aquestes, no hagin fet molts amics dins el grup 21 de 3a regional i els hagin suspès varios partits.

Han jugat: Franc, Ivan, Montull, Roger, Jordi(Valero), Carlos, David(Juanete), Oscar(Vivi), Gerard Ar, Gerard Ag i Ramón.
A la banqueta: Saez, Sergio i Xavi

Pròxim partit, diumenge 3 de maig a les 17:00 al camp de l'EFAC d'Almacelles, l'últim classificat. No ens podem confiar.