UE Granja 3 - Alguaire 0

Important victòria l'aconseguida aquest diumenge pel masculí de la U.E. Granja d'Escarp que s'ha mostrat molt solvent i eficaç davant 'un Alguaire que no ha posat en massa dificultats l'equip granjolí.



L'equip granjolí afrontava el partit minvat per les absències, tant de jugadors sancionats com lesionats. Fins a 5 jugadors no estaven disponibles aquest diumenge, entre ells el porter habitual Roger. Això ha fet que Ramón hagués d'ocupar el seu lloc sota pals, tenint una bona actuació mantenint la porteria a 0.

Els locals van sortit al camp adormits, fet que va aprofitar l'Alguaire per inquietar la porteria granjolina, en una de les poques ocasions que va tenir i que va ser ben solventada per Ramón. Aquest avís va fer que els granjolins es treiessin la son de les orelles i entressin en el partit, portant el pes del joc i buscant la porteria visitant amb insistència. Les ocasions anaven arrivant, amb bones internades per banda esquerra de Vivancos ben acompanyades per Víctor, Àlex i Gerard, pero sense sort ens els últims metres.

Continuarà...

Alineació: Ramón, Noel, Márquez, Ivan, Valero, Oscar, Xavi, Victor, Vivancos, Gerard i Àlex.
Gols: 1-0 Vivancos; 2-0 Àlex; 3-0 Gerard


1 comentari:

Javi Rueda ha dit...

Feciltats nois!!!no han pogut amb vosaltres tot i les baixes. Sou collonuts
Tenim equip per acabar aquesta lliga a una posicio mes que bona i fer calla a tots els que ens estan posan trabes.

Visca la Granjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Publica un comentari a l'entrada