UE Granja 0 - UE Lleida B 2

Segona derrota de la temporada, totes dues a casa, l'encaixada per l'equip granjolí contra el líder imbatut de la categoria, en un dia en que es va celebrar el Dia del Club.

El partit va ser molt igualat i disputat en la primera part, en la que tots dos equips van demostrar el perque de la seva classificació. Els locals van disposar d'alguna ocasió per intentar sorprendre el filial lleidatà, pero no hi va haver encert.

A la segona part, en canvi, un mal inici va marcar la resta del partit. Quan només havía passat un minut i mig, una indecissió entre la defensa local i el porter en una pilota llarga va ser aprofitada per l'extrem esquerra lleidatà que, de centre-xut gairebé sense angle, va marcar el 0-1. I quan els locals encara no s'havien refet del gol, sobre el minut 7 el Lleida va fer el segon, en un nou error defensiu que va provocar una pilota solta dins l'area que va acabar dins la porteria local. 0-2 i molts minuts per endavant. L'equip granjolí va donar-ho tot per intentar apropar-se al marcador, pero la bona feina defensiva del Lleida i la falta d'encert de la UE Granja ho va impedir.

Amb aquest resultat els granjolins es mantenen segons, ja a 6 punts del Lleida, i amb 4 punts de ventaja respecte el 3er classificat, el Puigvertenc.