Bones Festes i Feliç 2010!

Tot i que amb una mica de retràs, des del blog vull desitjar unes Bones Festes i un Feliç 2010 a tots els jugadors, jugadores, socis, socies , aficionats i aficionades de la UE Granja d'Escarp.

El 2009 ha set un any difícil, en el que tots hem hagut de fer molts esforços per a aconseguir que la cosa tirés endavant. Tot i les dificultats, el masculí ha aconseguit uns fantàstics resultats que li han permés acabar la 1ª volta en segona posició de la classificació, mentre que el femení ha aconseguit fets tant destacats com els primers punts i la primera victòria de la seva història. Això demostra que amb esforç tot es possible.

De cara al 2010, esperem que les coses vagin, almenys, tant bé com ha acabat el 2009. Esperem que l'equip masculí es consolidi en la seva segona posició que li permetria lluitar per ascendir i que una victòria del femení deixi de ser un fet aïllat per convertir-se en un fet habitual. I que l'afició continui disfrutant amb l'esforç i entrega dels dos equips del seu poble.

Com a "regal" deixo la foto d'equip del masculí, que l'he pujat a l'apartat Masculí -> L'equip.
Espero disposar ben aviat d'una foto amb la plantilla del femení al complet per pode penjarla!

Bones Festes a tothom i Feliç 2010!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada