UE Granja 1 - AF Les 1

Primers punts que deixa escapar el masculí de la UE Granja d'Escarp en un partit que enfrentava a dos equips de la part alta de la classificació.

Davant de la falta d'aportacions dels companys en el tema de la crònica del partit de diumenge, penjo la crònica del company roskillator del foro, al que molts de vosaltres coneixeu. Espero que no li importi!!!

Partit molt disputat i igualat que ha deixat insatisfets als jugadors locals per no poder continuar amb la ratxa de victories.

Tot i això, crec que avui es poden donar per satisfets perquè han empatat amb un equip fort i lluitador i que saben a que juguen. Sincerament, crec que el Les es l'equip mes fort que ha passat pel Municipal de La Granja fins ara.
El partit ha sigut bastant intens i amb molt joc subterrani per part d'ambdos equips. Inclús han empatat en xuts al pal, un per equip.

De l'arbitre,com sempre, dir que son molt dolents. Volen que se'ls tracti amb respecte, però, senyors, el respecte un se l'ha de guanyar. No et pots equivocar en tres jugades iguals on la pilota no ha sortit per la ratlla de banda (tan per un equip com per l'altre). En els fores de joc, aquí els he de defensar, perquè és impossible que una sola persona pugui veure-ho tot. Però al final del partit ha començat el recital de pito i a més a més, ja ha perdut els papers contestant als jugadors i a les banquetes. Per bé, això ja no ve de nou.

En fi,felicitar el Les pel partit jugat,ja que es el primer equip que puntua contra la UE Granja.I sobretot, felicitar a l'equip de La Granja per l'esforç i entrega realitzats.

Alineació: Roger, Márquez, Ivan, Jordi, Valero, Oscar, Juanete, Vivancos, Gerard, Víctor i Ramón.
Banqueta: Marc i Xavi.

Gols: 1-1 Ramón


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Faltava l'estrella de l'equip!!! El señor presi.

Anònim ha dit...

noel president! et necesitem!cap partit ausent!

Publica un comentari a l'entrada