L'arbitre no es presenta al partit de dissabte entre la UE Granja i l'Amistat

Tot i que sona una mica surrealista, això es el que va passar aquest dissabte 31 al minicipal de La Granja d'Escarp.

Tot estava preparat per a que l'afició granjolina disfrutés d'una gran tarde de fútbol. Els dos equips escalfaven mentre es mantenien pendents de l'arribada de l'arbitre del partit, que finalment no es va produïr. Desde la Federació ens van comunicar que no el podien localitzar despres de varios intents. Finalment ens van notificar que l'arbitre no vindría perque, una vegada localitzat, els va comunicar que no es trobava bé.

Personalment crec que, si una persona no pot assistir a la seva feina, el més lògic es que sigui ella qui contacti amb el seu jefe per avisar, i no al revés. Però es el que hi ha.

De moment, esperem noticies desde la Federació Catalana de Fútbol sobre la decissió que pendran al respecte. Us mantindrem informats.

Pel que fa al pròxim partit, es disputarà aquest diumenge 8 de novembre a les 15:30 al Municipal de la Bordeta contra el Bolivia. Esperem que es disputi amb normalitat i que l'equip pugui continuar amb el seu bon inici de temporada.

3 comentaris:

Alexandre ha dit...

Com sempre a tot arreu hi ha gent que passa de tot i fa que les coses previstes i organitzades no es puguin realitzar per la falta de respecte d'aquests individus i sincerament aquest fets son els que fan desconfiar de l'organitzacio.
Es la primera vegada desde que jugo a futbol que un arbit no es presenta al partit i sino es presenta el partit almeny és presenta
i jo ara pregunto si la federació es fara càrrec de les despeses derivades del transports dels jugadors dels diferents equips

Alexandre ha dit...

Com sempre a tot arreu hi ha gent que passa de tot i fa que les coses previstes i organitzades no es puguin realitzar per la falta de respecte d'aquests individus i sincerament aquest fets son els que fan desconfiar de l'organitzacio.
Es la primera vegada desde que jugo a futbol que un arbit no es presenta al partit i sino es presenta el partit almeny és presenta el de reserva.
i jo ara pregunto si la federació es fara càrrec de les despeses derivades dels transports dels jugadors dels diferents equips?¿?
ja que si tu no et presentes et sancionen i ells que?¿?
avere que en penseu
creieu que aixo ens afectara en el rendiment?
ja que amb estat un cap de setmana sense partit¿?

mr_makel ha dit...

espero que no ens afecti en rendiment. si entrenem be aquesta setmana, no tenim perque notar-ho. a vere si venim a entrenar la majoria...

sobre el tema de les despeses, he d'actualitzar l'entrada amb la decissió de la federació. El que faran serà que el comité d'arbitres es faci càrrec del cost de l'àrbitre. algo es algo...

Publica un comentari a l'entrada