EFAC Almacelles 1 - UE Granja 7

Partit sense història el disputat ahir a Almacelles on la UE Granja d'Escarp, sense fer un bon partit, es va fer un fart de fer gols a costa del cuer de la categoria.

El partit va començar amb una UE Granja amb poca tensió i relaxada. Això va fer que en alguns moments l'EFAC controles el partit sense crear perill. Els granjolins abusavem de la pilotada, dificil de controlar en un camp tant rapid com el d'Almacelles. Al minut 15, despres d'una bona jugada combinada va arribar el primer gol dels granjolins, obra de David. Aquest gol va fer que La Granja intentés controlar més el partit, pero el joc no era massa fluid. Sobre la mitja hora de partit, els granjolins van aconseguir el segon gol quan Ramón va transformar un penal per mans dins de l'àrea. Amb aquest 0-2 es va arribar al descans.

La segona part va començar amb l'Almacelles buscant un gol que els poses en el partit i amb una UE Granja que no patia massa. Al cuart d'hora de la segona part arribava el 3er gol granjolí, obra de Ramón, que matava el partit definitivament. A partir d'aqui, control total de La Granja davant d'un EFAC que va baixar definitivament els braços. Els gols granjolins van anar caient, obra de Jordi, novament de Ramón, Gerard Ag i Vivi. El gol local va arribar de penal comés per Noel amb 0-6 al marcador. Marcador final, 1-7 que reflexa la diferència entre els dos equips.

Destacar el hattrick de Ramón que l'apropa al pichichi Gerard Ag(15 gols de Ramón i 16 de Gerard), i també l'apropa al sopar que guanyarà si aconsegueix 20 gols. Li queden 2 partits per aconseguir-ho.

El pròxim partit, el proper diumenge 10 de maig a casa contra la PB Alcarràs, a les 17:30. Us esperem a tots!!

Han jugat: Franc, Ivan(Motos), Montull(Valero), Roger(Noel), Jordi, Juanete, David(Sergio), Gerard Ar, Oscar, Gerard Ag(Vivi) i Ramón.