Alguaire 3 - UE Granja 0

Mal partit de la UE Granja el disputat divendres passat a Alguaire, on es va veure amb claredat que cap dels dos equips es jugaven res.

El partit va començar tant fred com l'ambient. Els granjolins, que contaven amb moltes baixes importants, van sortir al camp amb poca intensitat, mentre l'Alguaire intentava tocar en curt i entrar per bandes. El domini inicial era dels locals, que arrivaven a porteria pero sense concretar cap ocasió. Poc a poc, els granjolins van anar entrant al partit, disposant d'un parell d'ocasions clares per avançar-se al marcador. El partit es va mantindre igualat fins a la mitja part, a la que es va arribar amb un marcador de 0-0.

La segona part va començar de la pitjor manera possible per als granjolins. Un Alguaire molt més posat en el partit es va avançar sobre el minut 5 a la sortida d'un corner. Aquest gol va fer mal a l'equip visitant, que va veure com en 20 minuts de descontrol l'Alguaire es posava, sense massa esforç, 3-0 al marcador. Amb aquest resultats, els locals es van replegar i el control del partit va passar a ser totalment de la UE Granja, tot i que sense crear ocasions clares per apropar-se al marcador. I amb el marcador de 3-0 es va arribar al final del partit que tancava la temporada per la UE Granja d'Escarp.

En resum, derrota per acabar la temorada en el que probablement va ser el pitjor partit disputat per la UE Granja fora de casa.Tot i el mal resultat, això no empanya la bona temporada de l'equip granjolí, lluitant durant tot l'any per estar al grup capdavanter de la lliga. Esperem que la pròxima temporada continuem estan al grup de dalt, qui sap si lluitant per alguna cosa més.

Han jugat: Franc, Motos, Ivan(Ramón), Roger, Jordi, Montull, Sergio(Noel), Juanete, Oscar, Valero i Vivi