UE Granja 1 - Puigvertenc 0

Important victoria l'aconseguida aquest diumenge contra un dels equips que estaba a dalt, el Puigvertenc.

L'equip local s'ha endut els tres punts en un partit molt disputat. Ha sigut un partit amb molt desgast fisic i poques ocasions. Als pocs minuts de joc l'arbitre ha expulsat a un jugador del Puigvertenc per protestar, fet que ha condicionat la resta del partit. La primera part ha estat un partit molt boig, sense mig del camp i sense ocasions clares. Algun xut llunyà que els dos porters han resolt bé.

A la segona part, i tot i ser un jugador més, hem sortit al camp nerviosos i no ens hem fet amb el partit. Els visitants han tingut més posessió de pilota aprofitant la mala colocació dels nostres, tot i que no han disposat d'ocasions massa clares. El partit s'ha decidit quan faltaven uns 15 minuts per al final del partit, quan Jordi ha pentinat la pilota en una falta lateral llençada per Gerard Ag, aconseguint l'1-0. Poc despres el Puigvertenc s'ha quedat amb un altre jugador menys, també per protestar. A partir d'aqui la UE Granja d'Escarp ha pogut aguantar els atacs de l'equip visitant perfectament, i fins i tot ha pogut aconseguir algun gol més.
Amb el partit finalitzat, s'ha produit l'expulsió de dos jugadors més del Puigvertenc suposadament per les continues protestes a l'arbitre.
Victoria molt important per a nosaltres, despres de dos empats a casa. Hem d'intentar recuperar la fortalesa a casa que vam tenir la temporada passada.
La setmana que ve descansem i la proxima, el dia 9 de novembre, rebem la visita del Les al nostre camp.

Alineació: Franc, Valero, Carlos, Mancurro, Jordi, Enric, Oscar, David, Vivi, Gerard Ar. i Ramón.
Banqueta: Patricio, Montull, Sergio, Gerard Ag.


Pel que fa a les noies, aquest diumenge han perdut per 0-6 contra l'Escola de Futbol Borges-Les Garrigues. Quan m'arribi la crònica del partit la publicaré.


Per acabar, un especial agraïment a Vivi, que m'ha informat del partit i m'ha ajudat a fer la crònica. Estem davant d'un futur periodista.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ja que us moñesteu en fer croniques podrieu ser una mica mes realistes amb el que expliqueu i podrieu dir que l´arbrite a machacat desde el minut 1 al puigvertenc , que a permes tot al equip local i a provocat tot el partit al jugadors visitants , que ha anulat un gol totalment legal al equip visitant a falta de 20 minuts per acabar el partit i no a pitat un penalti de llibre a la primera part al a favor del equip visitant tambe etc etc etc...........

Anònim ha dit...

en primer lloc, jo no hi vai ser en aquell partit i, per tant, no puc opinar. la crònica me la va passar un company.
en segon lloc, no se si l'arbitre us va provocar com dius, pero tinc entes que us va expulsar a varis jugadors i despres no ho va posar a l'acta, aixi que no crec que anes a per vosaltres.a més, el penal "de llibre" que dius tothom pot fallar.
i per acabar, jo personalment intento ser el mes realista possible.
a més, crec que ja fa molt d'aquest partit com per a comentar res ara.

Anònim ha dit...

ki es aket flipat del puigvertenc? stas flipan o k? ni penal, ni osties!!! i si l'arbit us va expulsar es pk us ho vau mereixer i prou. per xulos i no parar de protestar en tot lo partit. a per cert i el vostre porter es un xulo de merda.

Anònim ha dit...

nomes eu de mirar com acabeu tots els partits a la granja. akest va ser un mes que demostra l'educació que teniu en akest poble...

Unknown ha dit...

Com la majoria de vosaltres ja sabreu, l'equip femení ha sortit al diari avui, concretament al Segre. Penjo el link de la noticia a la web del Segre. En breu intentaré penjar el que surt al diari en versió paper:

Publica un comentari a l'entrada