Que passa eskarp!!! jejej. akesta pagina k as fet crec kesta molt be i magrada molt pk la tens molt currada. seria bo ke mes gent sen anteres i passes per aki pk informa de tot el k som i fem a UE Granja d'Escarp. jo aket diumenge no crec k puga jugar encara, lo del carter el primer dia em vai notar molt be pero ara torno a estar igual crec. dma divendres nire a entrenar i averm k tal!!! weno tio seguixte curran la pagina k almenys a mi em mola moltixim. ja li enseñare al sogre, jejeje. enga tio ens veiem dma

eeeeeepa ps si kasta mb aixo. ya fa dies k mira xo no m dixe comenta. la pena es k am perdut alguns puns k no aviem de perdre xo weno...no se pot fe res. enga tio kontinua aixi!

a vere si poseu el nom cabrons...

Granja femeni 0 - 6 Borges-Les Garrigues femeni

Partit molt igualat en la primera part, on el resultat va ser de 0-0. Les noies de la granja van saber aguantar els constants atacs del Borges. Neus de portera com smpre es va parar tot el k li va arribar, la millor del partit com la semana passada. Per altra part, Lidia de xut de falta a la frontal de l'area va poder fer gol en l'unica ocasio de la granja, am un bon xut.
En la segona part es va canviar la portera, Neus va passar de delantera on no va tocar pilota, i Divina de portera. Divina ho va fer be, pero no va poder aguantar els constants atacs i xuts de les jugadores del Borges, i kuan ja van fer dos gols les de la granja van baixar per complet els braços. Fisica i mentalment van baixar moltissim el nivell. En la segona part, la granja no va passar del mig del camp.

Per cert, Tatina es va lesionar al minut 5 de la primera part i estar uns 2 mesos de baixa. Crec k aixo afectara al ekip.

Noies a seguir milloran, i a seguir aprenent. Sobretot eu de ficar esforç i millorar fisica i tecnicament.

Gorrita.

la vritat es k no se com es fica el nom, averm si provan aixi surt.
Per cert, avui he nat a la fisio de meki i dijous tinc k tornar. Averm si em cura duna puta vegada pk tinc moltes ganes de jugar i dajudar a lekip. Ja em podrien dixar jugar de delanter centre pk tenim menos gol k lany passat encara, jejeje

u.e granja d'escarp!!!!

bones,

l'altre dia vaig descobrir aquest blog, i la veritat que esta força bé, pel quem respecta, m'agradat mol el comentari de gorrita ya que defineix molt be el nostre partit, aver si conseguim que tots els partis siguin com la primera part del de dumenge pasat, almenys per ara i poc a poc... intentar fer un golet.

doncs res , aver si s'anima la gent a escriure per aquí i nem comentant els partits i demés.

u.e granja d'escarp!!!!!!

(3) arantxa

una cosa nomes
si fem algun comentari sobre cap tema concret, nomes per saludar, ho podriem fer al llibre de visites (a davall de l'enquesta).
aixi guardem els comentaris de cada noticia per parlar de la noticia en concret...que us sembla?

Anna ho ha fet bé a la primera.

UE Granja d'Escarp!

El partit contra el pont a sigut la meva tornada despres de la lesio. A set un partit molt dificil pero k am el treball de tots em pogut treure endavant i guanyar els 3 punts. A sigut un partit on em tingut k patir moltissim pk durant tota la segona part el pont ens ha tancat al nostre camp i no ens deixava respirar ni un moment, sol kuan nosaltres sortiem a les contres.

Destacar la magnifica intervencio de Franc en akest partit, el millor partit de Franca sens dutbe i k crec k ens a salvat el partit.

venga aficio de la granja, fem gran aket club!!!!